Stage in Zuid Afrika waarom?

Stage in Kaapstad waarom eigenlijk deze stad?

Moet je binnenkort voor je studie een stage lopen? Het is een goede ervaring maar in welke stad doe je dat eigenlijk als je naar het buitenland wilt..?

Veel studenten denken niet aan Zuid Afrika als stage land, hierbij willen wij je laten zien waarom Zuid Afrika een fantastisch land is voor een stage. Onderstaand hebben wij een aantal punten waarom een Stage Afrika een onvergetelijke ervaring kan zijn voor jou! Als samenvatting: Het land is Engelstalig, goedkoop, goede bedrijven en bovenal een mooi land!

Zuid Afrika heeft als voertaal Engels.

Je kan met je toeristen Engels prima terecht tijdens de start van stage Afrika. Iedereen spreekt Engels waardoor je level Engels snel zal verbeteren. Het is ook een uitdaging om bijvoorbeeld je stage rapport in het Engels te schrijven om ook jouw schrijven zal verbeteren. Naast Engels zal je tijdens stage Kaapstad ervaren dat de mensen in Zuid Afrika de taal Afrikaans spreken. Het is een leuke taal wat erg op het Nederlands lijkt door de geschiedenis van ons in Zuid Afrika.

Stage Buitenland is een mooie ervaring wat je nooit meer zult vergeten!

Een stage in het buitenland is een ervaring voor jou en zal een toegevoegde waarde zijn voor jouw CV. Je leert tijdens je stage niet alleen om zelfstandiger te worden, ook bouw je een internationaal netwerk op. Het is voor werkgevers tegenwoordig een vereiste dat je een stage doet in het buitenland. Waarom zou je dan niet voor Zuid Afrika kiezen?! Iets anders dan alle standaard landen in de wereld.

In Zuid Afrika is elk weekend een vakantie

Het land heeft zoveel te bieden dat je elk weekend druk bent met Zuid Afrika ontdekken en mooie avonturen beleven. Wij als GO placements zetten jou in een groep whatsapp en houden je op de hoogte als wij mooie uitstapjes hebben. Hierdoor leer je andere studenten kennen en ben je nooit alleen. Het is voor GO placements belangrijk dat je niet alleen voelt en een leuke tijd zult hebben in Zuid Afrika tijdens je stage.

Kaapstad is verkozen tot de mooiste stad ter wereld!

Je zult het niet geloven maar Kaapstad is jarenlang op rij verkozen tot de beste stad om te wonen ter wereld. Je hebt dus geen last van aanslagen, goede veiligheid, heerlijke zon waardoor je een aangenaam leven zult hebben in de stad. Kaapstad is niet alleen de beste stad om te wonen maar heeft ook Ibiza verslagen om de beste Party stad te zijn van de wereld. Kortom, je doet een stage in Kaapstad wat de beste stad is ter wereld!!

GO placements regelt een ervaring voor jou, niet alleen een stage

Wij zijn van mening dat een stage Zuid Afrika een ervaring moet zijn en niet alleen een stage. We willen jou het land laten zien, met name de plekken die de toeristen niet zien. We vinden het bijvoorbeeld leuk om je de ‘ braai’ te laten ervaren. Dit is een typische Zuid Afrikaanse bbq waar iedereen wat eten en drinken meeneemt en samen geniet van de natuur. Het klinkt als een simpele barbecue maar is een mooie beleving wat je nooit meer zult vergeten. Hierbij hopen wij jou wat meer informatie te hebben gegeven waarom wij van mening zijn dat een stage in Zuid Afrika een goede optie is om voor te kiezen.