Zuid Afrika als stage waarom

Stage Kaapstad 2016/2017

Één van de redenen waarom Kaapstad een geweldige stad is om daar stage te lopen, komt door de verschillende en meest uiteenlopende activiteiten die je daar kan doen. Van surfen tot hiken, Kaapstad biedt geweldige outdoor ervaringen. Daarbij heeft stage Kaapstad interessante musea en andere historische plekken door haar koloniale en meer recentelijke geschiedenis. Kortom, Kaapstad heeft alle ingrediënten om jouw stage in Zuid-Afrika een onvergetelijke ervaring te laten worden. GO Placements helpt jou bij het zoeken naar zo’n stage in Kaapstad, ongeacht de bedrijfstak of -sector!

Afrika Outdoor

Tijdens je stage in Kaapstad zijn er oneindig veel mogelijkheden om van je vrije tijd te genieten. Je kan bijvoorbeeld gaan surfen bij Long Beach, waar de golven altijd even hoog zijn. Maar er zijn meer interessante surfgebieden. Zoals bij de beroemde Muizenberg, het meer onbekende maar schitterende Scarborough Beach met middelmatige golven en de Dungeons waar degenen met meer ervaring de uitdaging kunnen aangaan. Stage Afrika, just GO!

Door de fraaie bergen en heuvels rondom Kaapstad, zijn er veel gebieden en paden waar je kan hiken. De meest beroemde van Kaapstad en Zuid-Afrika is de Tafelberg. Vanuit het centrum zijn er verschillende manieren om jouw weg naar de mysterieuze top te beklimmen, van waaruit je een adembenemend panorama-uitzicht hebt.

Nachtleven van Kaapstad

Ontdek het nachtleven in Kaapstad tijdens jouw stage. Helemaal in het centrum vind je de Long Street, een eindeloze straat vol met bars, clubs, cafés en restaurants. Het maakt niet uit waar je van houdt, voor iedereen is er iets te vinden om een geweldige nacht hebben. Als je rustig van een speciaal biertje wil genieten, moet je naar de Beerhouse gaan. Ben je in om je dans moves te laten zien? Dan moet je naar the Shimmy Beach Club of Assembly gaan!

Als je volledig tot rust wil komen, is een dagje naar Stellenbosch een mooi idee. Daar kan je genieten van een heerlijke rode wijn of één van de andere beroemde wijnen. Omgeven door mooie bergen en wijngaarden, Stellenbosch is een schitterende stad om bij te komen na jouw week.

Geschiedenis van Afrika

Door haar koloniale en recentelijke geschiedenis heeft Kaapstad veel interessante plakken waar je het verleden en de diverse Zuid-Afrikaaanse cultuur kan proeven. Een bezoek aan Robbeneiland, waar de voormalige Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela 18 jaar vastzat, is bijvoorbeeld inspirerend. Maar ook de galerijen en musea in District Six Museum zijn mooi en leerzaam.

GO Placements regelt jouw stage!

Omdat Kaapstad ontzettend veel activiteiten en schitterende plekken heeft te bieden, is het een geweldige stad om een stage te volgen. Door ons uitgebreide netwerk in Zuid-Afrika kunnen we je helpen om jouw stage in Kaapstad een onvergetelijke ervaring te laten worden. Daarnaast organiseren we veel sociale activiteiten zodat jij een geweldige tijd hebt en geven we korting op tripjes.