Stage Zuid Afrika | Game Reserve

Stage Zuid Afrika

Wij als GO placements zijn met trots de specialist voor stage, huisvesting en vrijwilligerswerk in Zuid Afrika. Afgelopen week is een hospitality student begonnen aan zijn droom: een stage bij een Game Lodge om te werken met de big 5.
Hierbij willen we dan ook wat meer vertellen over dit mooie stage avontuur in Zuid Afrika.

Stage in Zuid Afrika Reinier

Intake gesprek Stage in Zuid Afrika

Tijdens het intake gesprek had student Reinier zijn stage in Zuid Afrikakeuze duidelijk aangegeven bij ons. Helaas was het laagseizoen waardoor het moeilijk was voor ons om een stage te regelen voor Reinier. We hebben een fantastische Game Lodge geregeld en hij loopt nu stage net buiten Johannesburg op een privé landgoed. Het is een 5* hotel en vanuit een luie stoel kan je de big 5 zien lopen. Een fantastische stage ervaring in Zuid Afrika!

Stage Zuid Afrika

Stage opdracht

Reinier houdt zich met name bezig met de internationale klanten, online marketing en is druk met leuke events aan het opstarten tijdens zijn stage in Zuid Afrika. Hij doet een allround stage om zoveel mogelijk te leren in zo’n mooie setting. Er komt veel bij kijken om een stage te regelen in de ‘bush’ en werken met dieren. Zo is veiligheid tijdens een stage heel erg belangrijk voor ons, we maken een service contract met de student en uiteraard wordt er met de hogeschool een contract getekend. Wij als GO placements hebben jarenlang ervaring in het regelen van mooie stages in Zuid Afrika en kijken altijd naar de wensen van de student. Ook is het fantastisch om een reis te maken door Zuid Afrika met een aantal studenten om zodoende het land te zien. We doen er dan ook alles aan om voor jou een mooie ervaring te regelen. Reinier zal voor zijn hospitality studie 3 maanden een stage doen in Zuid Afrika en heeft zeker nog plannen om er een mooie reis achteraan te maken. Ook hebben we veel met de ouders van Reinier geschakeld omdat het voor ouders natuurlijk ook erg spannend is.

GO Placements Zuid Afrika Safari

Stage Learningcurve

Het is leuk om te zien dat school, ouders, GO placements allemaal een doel hebben om Reinier verder te helpen in Afrika. Zijn learningcurve zal groot zijn tijdens zijn stage omdat hij nu leert om voor zichzelf te zorgen. Wij als GO placements plaatsen honderden studenten per jaar in Zuid Afrika en krijgen natuurlijk veel zaken waar we mee te maken hebben. Het missen van ouders, relatie, laptop stuk, internet regelen etc. etc. Hierbij willen we dus aangeven dat we er alles aan doen om jou de gehele periode te ondersteunen. Wij hopen dat Reinier een fantastische tijd tegemoet zal gaan in Zuid Afrika en veel zal leren over de hospitality wereld. Het zal een mooi en leerzaam avontuur worden en hopen dat hij nog vaak aan GO placements zal denken. Ook zullen we in contact blijven met zijn school en ouders om Reinier zo goed mogelijk te begeleiden. Mocht jij ook zin hebben gekregen in een stage in Zuid Afrika, neem dan nu contact met ons op. We plannen vrijblijvend een skype gesprek in om al jouw wensen door te nemen. Wij als GO placements zeggen altijd: Just GO for it! Je bent nu nog jong dus pak het buitenlandse avontuur! Met een hartelijke en warme groet uit Zuid Afrika