Blog activiteit paintball

Blog activiteit paintball

Paintball tijdens jouw stage in Zuid-Afrika

Paintball is meer dan een gezelligheid activiteit, want het is een geweldige teambuilding sport om samen te doen met jouw vrienden tijdens jouw stage in Zuid-Afrika. De prijzen van deze paintball activiteit in Zuid-Afrika zijn veel lager dan de prijzen in Nederland. Hier betaal je slechts 250 Rand (omgerekend € 14,50 ligt ook aan de wisselkoers) voor 500 verfkogels, bescherming en onbeperkt Co2. Extra paintballs kosten 50 Rand (omgerekend € 2,90) voor 100 kogels. Een goedkope activiteit om adrenaline door je lichaam te laten gieren.

Stage Afrika Paintball Richten

Introductie paintball in Zuid-Afrika

Een activiteit in een van de geweldige bossen in Zuid-Afrika. Paintball is een activiteit waarbij jij met jouw team tegen een ander team speelt. Je beschiet elkaar met een verfgeweer en hebt uiteraard op de juiste plekken bescherming. Een geweldige activiteit om na jouw stage te doen in Zuid-Afrika.

Stage Afrika Paintball Groep

Ervaring tijdens jouw stage in Zuid-Afrika

Een geweldige ervaring om te doen met jouw vrienden van jouw stage en andere stage studenten die via GO Placements naar Zuid-Afrika zijn gegaan. Er is niks leuker dan jouw vriend te raken en hem na het spel te confronteren met jouw prachtige paintball plek op zijn lichaam tijdens jouw stage in Zuid-Afrika. Uiteraard zijn er mogelijkheden om te filmen en foto’s te maken van deze activiteit tijdens jouw stage in Zuid-Afrika.

Stage Afrika Paintball X

Gezelligheid tijdens jouw stage in Zuid-Afrika

Ga gezellig na deze activiteit met andere studenten een biertje drinken aan het strand of bij een bar, want jij hebt veel verhalen te vertellen over hoe jij deze activiteit hebt ervaren en hoe jouw stage in Zuid-Afrika bevalt. Met de andere activiteiten die wij van GO Placements organiseren zien jullie elkaar weer en dan kennen jullie elkaar al beter. Uiteraard kunnen jullie zelf ook na jullie stage met elkaar afspreken.