Blog zeehonden snorkelen

Zeehonden snorkelen tijdens jouw stage in Zuid-Afrika

Een uitdagende activiteit tijdens jouw stage in Zuid-Afrika waarbij je samen met een groep naar een eiland aan de kust van Zuid-Afrika vaart om vervolgens te snorkelen tussen de zeehonden? Deze activiteit tijdens jouw stage in Zuid-Afrika kost 800 Rand wat omgerekend € 45 euro is (ligt aan wat de wisselkoers is op het moment). Hierbij zit alles wat je nodig hebt voor deze activiteit inbegrepen, namelijk professionele begeleiding, hapje en drankje, gebruik van wetsuit, snorkelmateriaal en vervoer naar het eiland waar de zeehonden zijn. Je kan uiteraard je eigen camera meenemen naar deze activiteit om foto’s en video’s te maken, maar deze zijn ook te huren op locatie. Voor 300 Rand wat omgerekend € 17,50 is (ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment) kan je een GoPro huren en krijg je een 4GB geheugenkaart mee om te filmen. Laat je verassen door het heldere water van Zuid-Afrika tijdens deze activiteit die je zeker moet doen tijdens jouw stage.

Stage Afrika snorkelen

Snorkelen met zeehonden

Zeehonden die om je heen zwemmen is iets dat je niet dagelijks doet. Wij van GO Placements regelen deze activiteit tijdens jouw stage in Zuid-Afrika. Tijdens het deelnemen aan deze avontuurlijke activiteit zal je ook andere stage studenten ontmoeten. Een activiteit in Zuid-Afrika die je niet zal vergeten!

Stage Afrika zeehonden snorkelen

Geweldige ervaring in Zuid-Afrika

Tijdens jouw stage in Zuid-Afrika relaxen met zeehonden in een prachtige omgeving is een bijzondere ervaring. Voorafgaand aan deze activiteit krijg je een introductie snorkelen en krijg je een wetsuit en accessoires die je nodig hebt voor het snorkelen. Vervolgens ga jij met een speedboot het heldere water van Zuid-Afrika op naar de snorkelplek. Ondertussen kan je relaxen en genieten van de prachtige bergen rondom het water. Deze activiteit kan gefilmd worden om het met vrienden, familie, kennissen en collega’s op je stage te delen, zodat jij kan vertellen wat jij allemaal hebt gedaan in Zuid-Afrika tijdens jouw stage.

Stage Afrika Snorkelen

Activiteit met andere stage studenten in Zuid-Afrika

Wij van GO Placements regelen deze activiteit en er zijn ook andere stage studenten die deze activiteit doen, uiteraard houden wij hier bij de indeling rekening mee. Wij regelen meer van dit soort activiteiten waarbij wij jou zullen introduceren aan de andere stage studenten in Zuid-Afrika zodat je een gezellig tijd hebt met leeftijdsgenoten in Zuid-Afrika. Je zult de andere stage studenten vaker tegenkomen als wij een van onze eigen GO activiteiten organiseren waar alle stage studenten die met GO Placements naar Zuid-Afrika zijn gekomen worden uitgenodigd. Het is zeker aan te raden deel te nemen aan de GO activiteit, want dit zijn geweldige feesten, barbecues en andere geweldige activiteiten, die jouw stage in Zuid-Afrika nog leuker gaan maken.