Huisvesting Kaapstad

Appartement in het hart van Kaapstad

Het appartement

Stage Kaapstad? Dat regelt GO placements voor jou. Het twee persoons appartement in het hart van Kaapstad heeft een prachtig uitzicht over de hele buurt. De prijs van dit appartement is R17800/ €1000 euro (ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment).

Stage Afrika Accommodatie

Bij dit luxe-appartement zitten

• Twee slaapkamers
• Volledige keuken met materiaal
• Twee beveiligde parkeerplaatsen + bezoekers parkeerplaatsen
• 24/7 beveiliging
• Mooi en schoon zwembad
• Modern interieur met een bar

Stage Afrika Keuken

Omgeving en vervoer

Het appartement in Kaapstad heeft een zeer prachtige ligging aan de Main Road. Tegenover het appartement is een supermarkt. Op loopafstand liggen veel restaurants en diverse uitgaansgelegenheden. Mocht je geen beschikking hebben over een auto heb je op loopafstand diverse opties voor het openbaarvervoer, namelijk bus, trein en ook een taxi punt hier gevestigd. Wij raden je aan te reizen met je eigen auto of taxi, want het openbaarvervoer in Zuid-Afrika is niet toegankelijk voor alle plaatsen waar jij wellicht heen wilt gaan.

Stage Afrika Accommodatie 2

Uitgaan

Claremont is een van de geweldigste plekken in Zuid-Afrika om uit te gaan. Hier zijn diverse clubs gevestigd waar jij zeer snel kan zijn vanuit je appartement. In Zuid-Afrika is het bijna elke dag van de week feest, maar vooral donderdag, vrijdag en zaterdag is het zeer druk. Onderstaand zal je informatie vinden over twee geweldige uitgaansplekken in Claremont!

Tiger Tiger

Een club met een zeer geavanceerde danszaal waar jij met je voetjes van de vloer kan gaan. Lichten, drank en een DJ het is er allemaal aanwezig. Ook is er een bar in de club gevestigd waar jij kan genieten van jouw drankje als je benen even moeten rusten.

Stones Café

Een café met diverse activiteiten om te doen. In deze grote zaal zit een bar gevestigd en een Game Center. In de bar is een dansvloer met uiteraard een DJ waar je los kan gaan en als je daarna nog genoeg zicht heb kan je een potje poolen, tafelvoetballen of biljarten.