Reizen in Zuid Afrika

Reizen in Zuid Afrika

Avontuurlijke reizen en georganiseerde activiteiten in Zuid Afrika maken deel uit van de fun factor tijdens een stage in Zuid-Afrika. Wij organiseren aangepaste reizen voor stagiaires GRATIS als onderdeel van onze toegevoegde waarde aan jouw tijd in Afrika.

Kies uit avonturen, zoals:
– Big 5 Safari
– Bungee jumpen
– Kano trips
– Wandelen
– Kitesurfen
– Skydiving
– Zwemmen met de witte Haai
– Snorkelen met zeehonden
– Surfen

We hebben goede relaties met avontuurlijke reisbureaus zodat jij de kwaliteit en de goedkoopste prijzen krijgt. Laat ons jouw avontuur regelen!

Logistiek Stage in Zuid Afrika

Onderstaand de reisopties in Zuid Afrika

Big 5 Safari:
Zie de Big 5: leeuwen, luipaarden, Buffalo, Neushoorn en Olifant. Wij kunnen jouw safari in meer de afgelegen gebieden regelen wat ongeveer 2 uur rijden is van Kaapstad.

Bungee jumpen:
De Bloukrans brug is de officiële hoogste sprong (216 m) van het continent Afrika en de wereld! De tocht is ongeveer 4 uur rijden van Kaapstad naar de Bloukrans Brug. Wij regelen een mooi reispakket wat bestaat uit een video van je sprong, de hoogste ter wereld!. Ook regelen we een mooie overnachting zodat je heerlijk kan bijkomen van de sprong. Een avontuur tijdens je stage in Zuid Afrika wat je nooit meer zal vergeten.

Bungeejumpen Stage Afrika GO Placements

Kano Tour:
Kano Tours of kloofing, door rotsen klimmen is een andere vorm van avontuurlijk reizen die groeit in populariteit in Zuid Afrika. Het gaat over abseilen en springen naar beneden van hoge watervallen in de rivier ravijnen. Je bent voorzien van een wetsuit, Go Pro camera en een ervaren gids die laat zien waar het veilig is om te springen. Door deze reis krijg je een ware adrenaline kick en nat plezier!

Rafter Stage Afrika GO Placements

Wandelen:
Wij regelen een aantal fantastische wandelingen/hike trips tijdens je stage in Zuid-Afrika. Er zijn officiële wandelingen en wandelingen door het Go Stage team ontdekte. Een van onze favorieten is de Rode Waterval wandeling, dit is een kleine wandeling van 2 uur en eindigt met een strand braai of barbecue, kijkend naar de zonsondergang over de oceaan. Voor meer geavanceerde wandelaars, hebben we ook 2-daagse of 3-daagse wandelingen op aanvraag beschikbaar. Dit zijn de favoriete trips van vele studenten tijdens hun stage in Zuid Afrika. Zie bovenstaand filmpje over de rode waterval wat je een idee geeft over de wandel tochten. Gemiddeld organiseren we 2x per maand een leuke tour waardoor je je nooit zal vervelen tijdens jouw stage in Afrika.

Kitesurfen:
Tijdens een stage in Kaapstad, kiezen vele stagiaires om te kitesurfen. Deze sport is het meest gevaarlijk als je het wilt leren, dus laat je door ons goed adviseren waar je wilt Kitesurfen en via welk bedrijf. Kaapstad wordt omringd door de oceaan met adembenemende zeegezichten en vele ideale plekken voor kitesurfen. Door onze jarenlange ervaring in deze sport kunnen wij de meest veilige en populaire spots aanwijzen. Wij zorgen voor een geweldige surf ervaring tijdens jouw stage.

Parachutespringen:
Parachutespringen is een van de meest extreme avonturen die wij aanbieden als onderdeel van onze avontuurlijke reis pakketten. Wat denk je van 9 of 1200 voet in de lucht, er is geen weg terug! Als de deur geopend wordt van het vliegtuig zal een golf van adrenaline door je lichaam gaan. Een mooie ervaring is om boven Kaapstad te springen en de geweldige stad vanuit de lucht zien liggen. Dit is een must tijdens je stage in Kaapstad te doen!

Haaien duiken:
Go stage team werkt met de Shark Lady, een jarenlange deskundige in Kaapstad betreffend haaien en kooiduiken. Ze werkte samen met vooraanstaande wetenschappers en is druk met het bestuderen van deze grote roofdieren voor vele jaren. Deze Shark Cage dame zal u leiden tot een close-up ervaring met een van de meest perfecte roofdieren in de natuur! Neem de GO Pro camera mee en je zult beelden schieten wat je nooit meer zal vergeten, een fantastische ervaring tijdens je stage!

Snorkelen met zeehonden:
Geniet van een close-up ervaring met de meest speelse pups van de oceaan. Zij zullen onder water dansen voor jou en komen dichtbij om hallo te zeggen, zelfs zachtjes knabbelen aan je arm! Het is zeker een mooie ervaring om mee te maken en je zal de glimlach van de pups nooit meer vergeten. Het bedrijf dat dit avontuur regelt heeft in 20 jaar geen haaien gezien door het koude water. Je bent voorzien van een Go Pro camera om deze speelse, leuke acrobaten te filmen.

Surfen:
Kaapstad staat bekend om de surfspots en mensen over de hele wereld komen naar Kaapstad om te surfen. Echter, het komt geregeld voor dat surfers worden aangevallen door Haaien. Het is daarom een risico sport om te doen en laat ons daarom weten waar je wilt leren surfen. Wij kennen de spots erg goed en weten wat de laatste ontwikkelen zijn. Verder kan je in Durban of andere steden ook surfen wat meestal nog veiliger is. Het is dus totaal geen probleem om te surfen tijdens je stage in Zuid Afrika.