Stage Afrika Activiteiten

Goedkope activiteiten tijdens je stage Zuid Afrika

Stage Afrika heb je veel te doen in het weekend. Hierbij willen we wat vertellen over de hippe term ‘hike’ wat eigenlijk wandelen is. Tijdens je stage Afrika moet je echt mooie wandel routes pakken en genieten van de natuur. Je zult bij hiken niet echt aan Zuid Afrika denken als wandel vakantie of een activiteit tijdens je stage in Zuid Afrika.

stage zuid afrika in kaapstad regelt GO placements voor jou
stage zuid afrika in kaapstad regelt GO placements voor jou

Er zijn wel degelijk fantastische ‘trails’ wat je tijdens je stage Zuid Afrika zeker moet doen, Zuid Afrika is een waar wandel paradijs. Hierbij willen we jou nog meer opties geven wat je kan doen in Zuid Afrika wat niet veel geld hoeft te kosten.

Stage Kaapstad via GO placements
Stage Kaapstad via GO placements

Nationale Parken in Zuid Afrika

Tijdens je stage Zuid Afrika zal je veel in de natuur zijn; wildlife, big 5, road trips & hiken. Dit zijn allemaal normale weekend activiteiten tijdens je stage in Zuid Afrika wat je in Nederland niet zo mooi kan doen. Zuid Afrika kent namelijk 21 nationale parken welke een beschermd natuurgebied horen. Het meest bekende part wat je tijdens een stage Zuid Afrika moet zien is het Kruger National Park en de Tafelberg. Tijdens je stage Zuid Afrika kan je het beste voor het wild naar het Kruger Park waar je de meeste kans maakt om wild te zien. We raden wel aan om in het Kruger park onder begeleiding een gids het park te verkennen. De Drakensbergen of WestKaap kan je makkelijk zelf te voet ontdekken.
De paden zijn goed te bewandelen, kost weinig.

stage afrika krugerpark via GO placements
stage afrika krugerpark via GO placements

Goedkope activiteit tijdens je stage Zuid Afrika
We snappen dat een stage Zuid Afrika een dure investering is en Hiken is een mooie en cheap optie. Je hoeft alleen wat drankjes mee te nemen, rugtas op en gaan. Kamperen is ook fantastisch om te doen. Het is romantisch voor een date of met vrienden een mooi kampvuur te maken en genieten van een biertje! Jouw stage in Zuid Afrika geeft je dan een andere wending en is zeker leuk! Wandelen in de Westkaap is fantastisch! Ook willen wij graag Stellenbosch laten zien tijdens je stage. Een wijn gebied met heerlijke wijnen. Kortom, heerlijke wijnen, goedkope BBQ, een hike allemaal goedkope opties om te doen tijdens een stage Zuid Afrika.

Activiteiten GO placements tijdens je stage Zuid Afrika

Tijdens een stage in Zuid Afrika heb je de keuze uit verschillende activiteiten. Ons team gaat standaard elk weekend de natuur in om helemaal te ont stressen. Wij vinden het leuk om je mee te nemen tijdens je stage om de natuur te laten zien. Wij hebben vele studenten het mooie land laten zien tijdens hun stage periode in Zuid Afrika. We regelen ook een leuke ‘Braai’ tijdens je stage. Hierdoor kunnen wij ook goedkope activiteiten aanbieden wat ook een mooie ervaring is tijdens je stage. Kortom, we willen graag voor elke stage Zuid Afrika student een mooie tijd aanbieden. Ook als je andere opties wil doen kan je altijd bij ons terecht en wij regelen leuke activiteiten voor JOU.

stage afrika krugerpark via GO placements
stage afrika krugerpark via GO placements