Leuke stage Afrika

Stage Zuid-Afrika: Wat heeft het mij te bieden?

Ben je avontuurlijk, spontaan en wil je alles uit je stage halen wat er in zit? Loop stage in Zuid-Afrika! Een stage in eenveelzijdig land waar enorm veel kansen liggen, met bijvoorbeeld stages in techniek tot marketing. Tijdens je stage leer over de culturen, de mensen die hier wonen. Een stage Zuid-Afrika is een plek om zelfstandiger te worden, om te groeien. Niet alleen in jouw vak, maar ook als persoon. Met ons 97% stage plaatsingspercentage kunnen wij je beloven dat je bij een stage bedrijf komt waar jij het liefst wilt zijn, van grote multinationals en 5 sterren hotels tot kleinere bedrijven. Wij zoeken een stage Afrika programma naar aanleiding van jouw wensen

Het stage Afrika programma

Go Placements helpt jou met alles wat je nodig hebt om de stage de beste ervaring van je leven te maken. Zodra jij je aanmeld beginnen wij met het vinden van een passende stage Afrika programma, een goede accommodatie, simkaart en huurauto. Alles zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en je volledig kan focussen op je studie. Ons doel is om jouw ideale ‘home away from home’ te creëren hier in Zuid-Afrika. Ook regelen wij in de weekenden prachtige excursies waar de normale toerist niet zou komen en beheren een grote Whatsapp-groep vol studenten hier in Afrika zodat je snel mensen ontmoet.

stage-afrika-kaapstad-zee-uitzicht-strand

In de twee grootste steden, Kaapstad en Johannesburg, hoef je geen van je bekende luxes op te geven. Alle grote wereldketens zijn hier te vinden. De studenten zeggen soms dat Kaapstad op een mengeling van Frankrijk, Italië en Spanje lijkt. Economisch gezien ligt er enorm veel potentie in Zuid-Afrika. Het is een vrij gevarieerde economie met zowel export in goud en platina met enorme mijnen, en is Zuid-Afrika de leider in landbouw, visserij, kleding, financiële technologieën en energie. Hier liggen kansen die je nergens in Europa kan vinden. Mensen over de hele wereld komen samen in Zuid-Afrika en met al die mensen, komen alle culturen mee. Dit zie je allemaal terug in de prachtige stad Kaapstad. Zuid-Afrika kent 11 officiële talen en is echt het cultureel middelpunt van het continent. Tijdens je stage leert mensen van over de hele wereld kennen op deze magische plek. Het kan alleen maar één groot avontuur worden.
stage-afrika-kaapstad-feest-nacht-festival

Avontuur in Afrika

Met de prachtige hoogvlaktes, ruige heuvels en smalle kust kan iedere avontuurlijke student zich hier de ogen uit kijken.
Denk aan activiteiten en excursies als parachutespringen, duiken met haaien of surfen. Je kan slapen in reservaten tussen de Big 5; de leeuwen, buffalo‘s, neushoorns, olifanten en luipaarden. Ga op safari of backpack door de bergen. Wij kunnen jou het echte Zuid-Afrika laten beleven.
stage-afrika-kaapstad-ezel-kar

Overige kosten tijdens je stage Afrika programma

Goedkoop en veel eten (ongeveer €12,- voor een steak van 500gr) en betaalbare drank (€1,- voor een grote pint!) maken het voor de Europese student enorm aantrekkelijk om hier te komen wonen. Kaapstad is minder goedkoop dan de studentenstad Stellenbosch. Hier staan ze trouwens ook bekend om hun heerlijke wereldwijnen (Voor gemiddeld €1,50 per glas). Naast je stage is er dus genoeg te doen… Welkom in het festivalseizoen van Zuid-Afrika! De beste DJ’s aan de mooiste stranden of wijnlandgoederen, clubs staan elk weekend vol en ze halen de hele nacht door. Als je echt een clubliefhebber bent, moet je in Stellenbosch zijn. Hier zitten alle studenten. Naast clubs, organiseert Go Placements ook kleinere feesten of barbecues zodat je genoeg mensen ontmoet, zelfs als je minder van het nachtleven houdt. Meld je nu aan voor een gratis Skype gesprek voor jouw stage in Zuid-Afrika, voor al je vragen, opmerkingen en de aanmelding.
stage-afrika-kaapstad-nacht-vogelvlucht