WAT IS ER TE DOEN TIJDENS JOUW STAGE IN ZUID-AFRIKA

Wat is er te doen tijdens jouw stage in Zuid-Afrika

Wat is er te doen tijdens jouw stage in Zuid-Afrika? Als je stage in Zuid-Afrika gaat lopen, dan wil je natuurlijk wel weten wat er allemaal te doen is naast je stage, als je vrij bent.
Wij van GO Placements willen jou graag helpen om leuke activiteiten te doen hier in Zuid-Afrika en jou een onvergetelijke stage ervaring mee naar huis te geven!

Één team tijdens jouw stage in Zuid-Afrika

Om een onvergetelijke stage in Zuid-Afrika mee naar huis te kunnen geven, organiseert Go Placements veel activiteiten doordeweeks en in het weekend. Dit doen wij om je niet alleen te laten voelen in Zuid-Afrika maar om je echt bij een groep te laten horen. Om de groep bij elkaar te brengen in Zuid-Afrika organiseren wij een braai avond op een bijzondere plek. Zo hopen wij dat de studenten een hechte groep wordt. Ook kan je meegaan op uitjes die worden georganiseerd.

stage-in-zuid-afrika-braaien

Iets te doen op een doordeweekse avond

Hou je van schilderen en drinken? Dan ben je bij Artsy Fartsy Doodle aan het juiste adres. Hun bieden een leuke avonden aan op te gaan schilderen maar ondertussen ook lekker kan drinken. Je kan dit alleen doen of wat nog gezelliger is met andere studenten en ga naar de Paint Nights. Voor twee uur painting en drinking betaal je 150 RAND omgerekend € 10,- (ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment).Het schilderij wat je hebt gemaakt mag je aan het einde van de avond mee naar huis nemen. Zo kan je altijd terug denken aan jouw leuke stage in Zuid-Afrika.

Na je stage in Zuid-Afrika werkweek

In het weekend heb je vrij en wil je erop uit. Go Placement wil dit graag voor jou regelen. Samen met de andere studenten ga je leuke activiteiten doen in tijdens jouw stage in Zuid-Afrika.

Hou je van van actie tijdens jouw stage in Zuid-Afrika

Hou je van actie en durf je een uitdaging aan hier tijdens jouw stage in Zuid-Afrika? Dan is duiken met witte haaien echt iets voor jou. Je gaat met andere studenten die op dat moment ook stage in Zuid-Afrika lopen deze uitdaging aan. Een volledig pakket inclusief lunch, uitrusting voor het duiken, professionele begeleiding want veiligheid tijdens jouw stage in Zuid-Afrika is het belangrijkst en een certificaat dat je hebt gedoken met haaien kost jou 1670 RAND omgerekend € 95,- (ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment). Tijdens deze activiteit wil je natuurlijk ook alles vastleggen voor het thuisfront. Je mag uiteraard je eigen camera of GO PRO meenemen maar je kan er ook één huren.stage-in-zuid-afrika-haaien

Lijken de haaien je niks dan moet je zeker gaan snorkelen met zeehonden in Zuid-Afrika. Ook dit is een uitdagende activiteit tijdens jouw stage in Zuid-Afrika. Je vaart met een groep naar een eiland aan de kust van Zuid-Afrika. Hierbij wordt je goed begeleid en gaan jullie samen de zee in om samen met de zeehonden te snorkelen. Wie wil dit nou niet tijdens zijn stage! Deze activiteit tijdens jouw stage in Zuid-Afrika kost je 800 RAND wat omgerekend € 50,-is (ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment). In deze prijs zit inbegrepen: uitrusting voor het snorkelen, hapje en een drankje, de boottocht naar het eiland en het belangrijkste professionele begeleiding. Want veiligheid gaat boven alles tijdens jouw stage in Zuid-Afrika. Wil je dit hele avontuur vastleggen kan natuurlijk ook. Als je zelf een GO PRO hebt neem deze dan mee, heb je geen GO PRO kan je er ook één huren. Dit kost 300 RAND omgerekend € 20,-is (ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment). Je krijgt dan een 4GB geheugenkaartje mee om te filmen en foto’s te maken. Zo heb je leuke foto’s voor later om terug te denken aan jouw geweldige stage in Zuid-Afrika tijd. In het heldere water van Zuid-Afrika is alles goed te zien dus dit wordt een onvergetelijk avontuur tijdens jouw stage in Zuid-Afrika.
stage-in-zuid-afrika-zeehonden

Of als je niet de zee in wil, ga dan paintballen met ze alle hier in Zuid-Afrika. Dit is een geweldige teambuilding sport en veel goedkoper dan in Nederland. Het maakt je stage in Zuid-Afrika nog leuker als je met alle andere studenten die op dat moment ook stage in Zuid-Afrika lopen en het brengt jullie dichter bij elkaar. Voor een potje paintballen betaal je hier in Zuid-Afrika 250 RAND omgerekend € 16,- (ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment).Dit is voor 500 verfkogels, beschermde kleding en onbeperkt Co2. Wil je toch meer paintballs voor 50 RAND omgerekend € 3,-(ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment) kan je er nog eens 100 bij kopen.

stage-in-zuid-afrika-paintballen-05

Zie jij het nu al helemaal zitten om jouw stage in Zuid-Afrika te gaan volbrengen, neem dan gerust contact met ons op en wij gaan jou hierbij helpen om de beste stage in Zuid-Afrika voor jou te vinden.