STAGE IN KAAPSTAD NU ERG GOEDKOOP

Stage in Kaapstad nu erg goedkoop

Stage in Kaapstad nu erg goedkoop. Go Stage Afrika is een stage bemiddelingskantoor die jou helpt bij jouw stage in Kaapstad voor het zoeken naar een accommodatie en helpt bij een auto huren.

Altijd al stage in Kaapstad willen gaan lopen, is dit jou kans. Op dit moment is de Rand erg laag in Zuid-Afrika en krijg je voor de Euro veel Rand. Op dit moment staat de Rand € 1,- is 15 Rand (ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment).Dit is toch fijn om te weten voor jouw stage in Kaapstad.

Belangrijkste dingen voor het opstellen van een budget tijdens jouw stage in Kaapstad

Wanneer je stage in Kaapstad gaat lopen dan betaal je voor accommodatie gemiddeld tussen de € 450,- en € 550,- per maand voor een één persoons appartement, wanneer je met ze tweeën een appartement huurt zal de prijs tussen de € 700,- en € 800,- zijn. Voor auto rent gemiddeld € 350,-per ,maand.(ongelimiteerde kilometers en is inclusief verzekering) De leefkosten in Zuid-Afrika zijn ongeveer € 300,- per maand. En niet te vergeten je vliegticket. Je vliegticket kan je zo duur maken als je zelf wil. Ga je rechtstreeks vliegen of met een tussenstop. Maar bij een vliegticket moet je ongeveer denken aan: hoogseizoen tussen de € 700,- en € 900,- en laagseizoen tussen de € 500,- en € 800,-. Dit zijn de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden als je een budget gaat opstellen voor jou stage in Kaapstad.

stage-in-kaapstad-waterfront

Eten en drinken in Kaapstad

Daarnaast wil je natuurlijk ook weten wat alles een beetje gaat kosten tijdens jouw stage in Kaapstad. Het eten hier is erg goedkoop voor Nederlandse begrippen. Als je uit eten gaat en je neemt een menu ben je gemiddeld 230 Rand kwijt, omgerekend € 15,- Of wil je liever een steak van 400gr inclusief patat en salade ben je ongeveer 180 Rand kwijt wat € 12,-is. (ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment). Hierbij wil je natuurlijk ook wat drinken. Een biertje of een frisdrank kost hier gemiddeld 12 Rand, omgerekend € 0,80 en een glas wijn 20 Rand (of meer ligt eraan hoe goed de wijn is), omgerekend € 1,30 (ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment). Dit is toch goed om te weten tijdens jouw stage in Kaapstad. Ook zal je natuurlijk uit gaan tijdens jouw stage in Kaapstad. Kaapstad is echt een uitgaan stad en niet duur. Er zijn veel studenten en ook veel studenten die stage in Kaapstad lopen. In Longstreet zijn veel kroegen en cafe’s te vinden waar je echt naar toe moet gaan tijdens jouw stage in Kaapstad. Het drinken zal in de kroegen en cafe’s dezelfde prijs zijn als in de restaurants.

stage-in-kaapstad-long-street

Auto huren in Kaapstad

Tijdens jouw stage in Kaapstad is het makkelijkste om een auto te huren om naar je stage in Kaapstad te rijden of wil je na je stage in Kaapstad nog rondtrekken door Zuid-Afrika. Raad ik je zeker aan om een auto te huren. Wij van Go Placements helpen jou hierbij. Auto huren kost jou ongeveer € 350,- per maand en heeft ongelimiteerde kilometers en is inclusief verzekering. De benzine in je auto kost ongeveer 13 Rand per liter en is € 0,85. (verschild per regio in Zuid-Afrika en ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment).

stage-in-kaapstad-autohuur-strand

Kortom veel goedkoper dan in Nederland en een hele ervaring rijker als jij stage in Kaapstad gaat lopen.