GO ACTIVITY RED WATERFALL MET ALS AFSLUITER EEN BRAAI BIJ KOEL BAAI

Go activity Red Waterfall met als afsluiter een braai bij Koel Baai

Go activity Red Waterfall met als afsluiter een braai bij Koel Baai.
Tijdens jouw stage in Zuid-Afrika regelen wij van Go Placements leuke activiteiten. Zo is één van deze activiteiten de Red Waterfall in Harold Porter National Botanical Garden en met afsluiter een braai bij Koel Bay. Go Stage Afrika is een stage bemiddelingskantoor die jou helpt bij jouw stage in Zuid-Afrika voor het zoeken naar een accommodatie en helpt bij een auto huren. Ook zijn wij er voor jouw als er iets is.

stage-in-zuid-afrika-waterval1

HAROLD PORTER NATIONAL BOTANICAL GARDEN

Tijdens jouw stage in Zuid-Afrika wil je natuurlijk leuke activiteiten doen en nieuwe mensen ontmoeten. Daarom organiseren wij van Go Placements leuke activiteiten. Één van die activiteiten is een bezoek aan SANBI Harold Porter National Botanical Garden. Dit is een prachtig natuurgebied is de plaats Betty’s Bay. De weg hierna toe is al adembenemend mooi. Echt om nooit te vergeten tijdens jouw stage in Zuid-Afrika. Je rijdt door de bergen met als afgrond te prachtige blauwe zee. Aangekomen bij Harold Porter National Botanical Garden koop je een kaartje en kan je kiezen om alleen de prachtige tuin te bezoeken dit kost 22 Rand omgerekend € 1,50 (ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment) maar om een echte onvergetelijke avontuur te krijgen tijdens jouw stage in Zuid-Afrika is het heel mooi om ook de Red Waterfall te bezoeken. Hiervoor kan je één sleutel kopen voor de Leopards Kloof Permit waar deze prachtige waterval zich bevindt.

stage-in-zuid-afrika-red-waterfall2

LEOPARDS KLOOF PERMIT MET ALS HOOGTE PUNT DE RED WATERFALL

Om tijdens jouw stage in Zuid-Afrika een bijzondere activiteit mee te geven is het echt gaaf om te hicken door de bergen naar de Red Waterfall. Deze hick duurt ongeveer 45 min maar is echt de moeite waard. De weg naar boven is prima te belopen en is prachtig aangelegd. Wanneer er een stijl stukje is hebben ze een ladder aangelegd om op deze manier naar boven te gaan. Dit is echt een avontuur tijdens jouw stage in Zuid-Afrika. Als je zwemkleding en een handdoek meeneemt kan je bij de waterval zwemmen hoe gaaf is dit tijdens jouw stage in Zuid-Afrika.

stage-in-zuid-afrika-red-waterfall-hick

 

BRAAIEN BIJ KOEL BAAI

Na de geweldige hick naar de Red Waterfall is er een braai bij Koel Baai. Dit is echt een bijzondere mooie plek en zal je niet snel vergeten tijdens jouw stage in Zuid-Afrika. Dit is ook een plek om andere stage in Zuid-Afrika studenten beter te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.

stage-in-zuid-afrika-braai

Go Placements organiseert deze activiteiten om jou niet alleen te laten voelen tijdens jouw stage in Zuid-Afrika maar om je echt bij een groep te laten horen!

stage-in-zuid-afrika-koel-baai