RUGBY WEDSTRIJD IN EEN PUB BIJWONEN

Rugby wedstrijd in een pub bijwonen

Rugby wedstrijd in een pub bijwonen. Tijdens jouw stage in Zuid-Afrika regelen wij van Go Placements leuke activiteiten. Één van deze activiteiten om te doen tijdens jouw stage in Zuid-Afrika is een rugby wedstrijd meemaken in de pub The Fireman’s Arms. Go Stage Afrika is een stage bemiddelingskantoor die jou helpt bij jouw stage in Zuid-Afrika voor het zoeken naar een accommodatie en helpt bij een auto huren. Ook zijn wij er voor jouw als er iets is.

stage-in-zuid-afrika-firemans-arms

The Springboks

In Zuid-Afrika is rugby een hele belangrijke sport. Iedereen leeft hiervoor en gaat ervoor. Tijdens jouw stage in Zuid-Afrika moet je minstens één keer een wedstrijd hebben meegemaakt. Is het nou in de kroeg,café, pub of het stadion zelf ga ervoor. Het nationale team van Zuid-Afrika heet The Springboks. Dit is één van de dingen die je moet weten als jij stage gaat lopen in Zuid-Afrika. The Springboks zijn ontstaan in 1891 toen Zuid-Afrika nog geen Zuid-Afrika was, maar van Engeland was. Na de onafhankelijkheid is het team beter en beter geworden en hebben zij zichzelf gepromoveerd naar de top.

stage-in-zuid-afrika-bokkie

The Fireman’s Arms

Wanneer er tijdens jouw stage in Zuid-Afrika geen wedstrijden meer in Kaapstad zijn, in Zuid-Afrika of je vindt een kaartje voor het stadion te prijzig en je wil wel graag een wedstrijd meemaken, ga dan naar The Firemans’s Arms. Dit is een geweldige pub waar je moet zijn geweest tijdens jouw stage in Zuid-Afrika. Het is een echte sport pub waar het net voelt alsof je binnen in een stadion bent. Er wordt hard meegezongen met het volkslied en hard gejuicht. Deze pub ligt in Kaapstad CBD aan de Waterkant kant. Het is er erg makkelijk om er te komen. Kom je met je eigen auto die je gehuurd heb tijdens jouw stage in Zuid-Afrika, mag je deze gratis parkeren op een bewaakt parkeerterrein. Of kom met een Uber, dan kan je ook een lekker biertje drinken tijdens jouw stage in Zuid-Afrika. Als je een tafel wil om aan te zitten, zou je twee uur voordat de wedstrijd begint aanwezig moeten zijn bij The Fireman’s Arms dan heb je nog een plekje. Als je later komt sta je op elkaar gepropt in de pub. Het eten bij The Fireman’s Arms is ook erg lekker en goedkoop. Voor een Fish and Chips betaal je 95 rand omgerekend € 6,20 en hierbij wil je natuurlijk ook wat drinken, voor een Fireman’s Arms biertje (500ml) 32 rand omgerekend € 2,- (ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment).Dit is een goedkope plek om een avond uit te gaan tijdens jouw stage in Zuid-Afrika en een rugby wedstrijd mee te maken.

stage-in-zuid-afrika-kroeg

Wij van Go Placements nemen jou graag tijdens jouw stage in Zuid-Afrika mee naar de The Fireman’s Arms en jou te laten zien, hoe er hier wordt gekeken naar een rugby wedstrijd en je echt deze sfeer mee naar huis te laten nemen.