Voetbalwedstrijd Ajax Cape Town

Voetbalwedstrijd Ajax Cape Town

Voetbalwetstrijd Ajax Cape Town. Ben jij een echte voetbalfan en misschien ook wel fan van Ajax dan moet je zeker tijdens jouw stage in Zuid-Afrika naar een wedstrijd van Ajax Cape Town gaan. Wij van Go Placements kunnen voor jou kaartjes regelen voor een wedstrijd. Go Stage Afrika is een stage bemiddelingskantoor die jou helpt bij jouw stage in Zuid-Afrika voor het zoeken naar een accommodatie en helpt bij een auto huren. Ook zijn wij er voor jouw als er iets is.

 

Zelf een voetbalwedstrijd meemaken

Tijdens jouw stage in Kaapstad is het natuurlijk ook leuk op een voetbalwedstrijd mee te maken in het bekende stadion van Zuid-Afrika het Groenpuntstadion. Een voetbalkaartje kost 60 Rand wat omgerekend ongeveer € 4,- is (ligt eraan wat de wisselkoers is op het moment). Helemaal niet duur voor een voetbal kaartje van Ajax, voor tijdens jouw stage in Kaapstad. Dit stadion is het thuis stadion van Ajax Cape Town. En wat je misschien nog weet van het WK 2010 in Zuid-Afrika, dat de vuvuzela erg populair is in Zuid-Afrika. En dit kan je ook goed horen tijdens een voetbal wedstrijd. Alvast een leuke weetje voor jou tijdens jouw stage in Zuid-Afrika. Tijdens de wedstrijd zitten de supporters van de twee clubs gewoon door elkaar en zijn er geen rellen. Dus waar jij gaat zitten tijdens de voetbalwedstrijd maakt niet uit. Het maakt ook echt niet uit voor wie je bent of wat je voor voetbalshirt aan hebt, je kan er zelf in het stadion gaan zitten in een PSV, Feyenoord of AZ shirt tijdens jouw stage in Zuid-Afrika. Het is gewoon echt geweldig om de relaxte sfeer in het stadion mee te maken tijdens jouw stage in Zuid-Afrika. Er wordt luid gezongen en gedanst op de melodie van de vuvuzela. Ajax Cape Town heeft ook zijn eigen mascotte. Een soort ridder. Het maakt niet uit of ze winnen of verliezen, iedereen blijft even vrolijk. Ga het zelf maar beleven tijdens jouw stage in Zuid-Afrika en neem een vuvuzela mee dan hoor je er helemaal bij.

stage-in-kaapstad-voetbalwedstrijd

Over Ajax Cape Town

Ajax Cape Town is een dochteronderneming van AFC Ajax Amsterdam. Alles is hetzelfde het logo de kleuren en zelfs het thuis en uit tenue. Het enige verschil is ze hebben een andere sponsor erop. De club is opgericht in 1999 doormiddel van een fusie van Seven Stars en Cape Town Spurs. Ajax heeft zijn naam hieraan gekoppeld om zo hun netwerk te vergroten en talenten uit Zuid-Afrika op te sporen. In de 15 jaar dat de club nu bestaat hebben vijf spelers van Ajax Cape Town de stap naar AFC Ajax Amsterdam gemaakt. De vijf spelers zijn: Steven Pienaar, Stanton Lewis, Daylon Claasen, Eyong Enoh en Thulani Serero. Op dit moment speelt Ajax Cape Town First Team onderleiding van de 53-jarige Nederlandse Stanley Menzo. Hun stadion is het bekende Groenpuntstadion, deze is speciaal gebouwd voor het WK voetbal in 2010 in Zuid-Afrika. Ajax Cape Town heeft de ambitie om te integreren in diverse Townships, om zo de club een centrale plaatst te laten krijgen in de gemeenschap. Het moto van deze club is hiervoor dat zij gezondheid willen verbeteren van de inwoners doormiddel van sport, spel en onderwijs. Na schooltijd vangen vrijwilligers van Ajax Cape Town de kinderen op en geven aan hun training. Maar niet alleen voetbal training geven zij, ze krijgen ook een training in sociale vaardigheiden. In de wijken Mitchells Plain, Philippi, Khayelitsha en Gugulethu de zogenoemde ‘gangsterplekken’ worden de kinderen tot negen uur ’s avonds bezig gehouden, om zo te verkomen dat drugsdealers de kinderen in deze wijken rekruteren voor hun dubieuze handel.

stage-in-kaapstad-ajax-cape-town-first-team

Ga zo door Ajax Cape Town! Dit is leuk om te weten tijdens jouw stage in Zuid-Afrika.