Het stage Zuid-Afrika programma: activiteiten

Wat voor activiteiten organiseren wij voor onze studenten in Zuid-Afrika?

Zo je bent helemaal veilig aangekomen in Zuid-Afrika met on stage Zuid-Afrika programma en je wilt graag met onze leuke, fantastische en gezellig groepsactiviteiten meedoen. In Kaapstad en omgeving zijn erg veel verschillende activiteiten om te doen. Wij willen je graag een leuke tijd met onze andere studenten bezorgen, zodat jullie daarnaast ook met elkaar kennis kunnen maken en je verhalen vertellen over je ervaring tot nu toe. De ongelofelijke vele mogelijkheden van verschillende activiteiten laat ons bijna te veel keuze over. Hoe dan ook wij hebben voor jullie de beste en leukste activiteiten uitgezocht om met de groep van het stage Zuid-Afrika programma te doen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn, met haaien duiken, wijn toer door Stellenbosch, een unieke restaurant ervaring, een weekendje tuinroute, het bezoeken van de rode waterval, duiken met zeehonden en nog veel meer. Het geeft je de tijd om lekker te relaxen en te genieten van de ervaring zonder enige zorgen.

stage-zuid-afrika-tafelberg

Duiken met haaien

Een van de spannendste dingen om te doen is duiken met haaien, terwijl je natuurlijk wel veilig in een kooi zit. Je zal oog in oog komen te staan met deze geweldige en grote waterdieren. The witte haai is een van de grote roofdieren in de oceaan en kunnen we tot 5 en aan halve meter groot worden. Er staat tijdens deze activiteit je een spannend avontuur tegemoet maar natuurlijk niet zonder eten! Je zal een ontbijt krijgen, 3 uur varen op het water en een lichte snack voor na het duiken met de haaien. Wij zullen goed voor je zorgen met een bedrijf dat volledig is gesteld op onze veiligheid. Ook vinden we het belangrijk dat het een erkend bedrijf is waar veel kennis over deze dieren is. Het maakt de ervaring daardoor ook een stuk interessanter met het stage Zuid-Afrika programma.

stage zuid afrika haaien

De wijn toeren in Stellenbosch

Aangezien dat we zo dicht bij de wijnlanden van Stellenbosch zitten maakt dit de perfecte mogelijkheid voor het genieten van een wijntje of twee of meer! Wij hebben een wijn toer gepland dat ons zal meenemen naar een aantal van de wijn bedrijven gelokaliseerd in Stellenbosch. Deze zal ons ook rondrijden zodat we gewoon lekker van de wijn kunnen genieten zonder enige zorgen. Je zal je ogen uitkijken over de wijnlanden van Stellenbosch en de bergen. Tijdens de toer zal de persoon die ons begeleid ook informatie met ons delen over het proces van wijn maken en welk eten lekker is bij welke soort wijn. In de toer zal ook naast alle wijn die we te proeven krijgen ook een lekkere lunch bij zitten.

 

Een uniek restaurant ervaring

In Kaapstad zijn veel verschillende restaurantjes te vinden. Het is dan ook een super multiculturele stad en bied daarvoor genoeg mogelijkheden voor lekker eten. Wij zullen een leuke en aparte diner ervaring voor jullie regelen. Het zal uniek en totaal iets anders zijn dan je had verwacht tijdens ons stage Zuid-Afrika programma. We zullen dan ook de tijd hebben om van elkaars gezelschap kunnen genieten en onze ervaring hier in Zuid Afrika delen, met tips over wat te doen en over je tijd hier. Het zal een gezellige avond worden met leuke mensen en lekker eten dat waar het restaurant voor zal zorgen.
<< restaurant afrika.png>>

De rode waterval

Ben jij graag in voor een mooie wandeling naar een waterval? De wandeling zal worden geleid door onze eigen CEO die heel graag verhalen deelt over het prachtige landschap en zijn thuisland Zuid-Afrika. Als we eenmaal bij de waterval aankomen zal je in een trans komen van het geluid dat het water maakt. Je zal verbaasd zijn over de pracht van het landschap om ons heen. Om de dag goed af te sluiten, zullen we gaan braaien. We zullen dan kunnen relaxen en genieten van a typische zuid Afrikaans diner met goede gezelschap tijdens je stage Zuid-Afrika programma.

stage zuid afrika rode waterval

 

Duiken met zeehonden

De geweldige dieren zijn een weerspiegelen van de honden hier op het land. Zwemmen met deze dieren zal een geweldige ervaring zijn en je zal de mogelijkheid hebben om te zien hoe deze dieren rond om mensen zijn. Het is de ultieme ervaring om met deze dieren kennis te maken. Ze zijn erg speels. Je zal met ons stage South Afrika programma een halve dag kunnen genieten van deze dieren, als het weer goed genoeg is. De dieren vinden het ook erg leuk om met mensen in contact te komen en ze zullen ook erg dicht bij je in de buurt zwemmen.

stage zuid afrika zeehonden

Surfen

Zuid-Afrika biedt veel mogelijkheden om te surfen, met een lang uitgerekte kustlijn langs Kaapstad. Het zal een leuke en actieven ervaring worden. Als je zelf nog geen ervaring hebt met surfen dan zullen we regelen dat er ook de mogelijkheid is om een surf les te nemen. Je kan lekker gaan genieten van de prachtige oceaan. Wij zullen het een leuke middag maken met veel grappige momenten en gewoon om te genieten van het weer tijden het stage Zuid-Afrika programma.

stage zuid-afrika surven

Een weekend de tuinroute

Aangezien Zuid-Afrika zoín grot land is en veel meer leuke dingen te bieden heeft dan alleen Kaapstad, is het erg leuk om avontuur te gaan en in het weekend een stukje garden route te gaan afleggen. Er zijn veel plaatsen waar je langs komt die ieder zijn eigen ding typische ding aanbiedt. Zou je dit graag willen afleggen? Informeer bij ons de opties en wij helpe je met plannen en een auto te huren, met goede service en voor een mooie prijs. Begin het avontuur, gewoon met GO-placements tijdens je stage in Zuid-Afrika programma

stage zuid afrika tuinroute