Stage Zuid-Afrika ñ Reistips Kaapstad

De verborgen reistips van Kaapstad met je stage Zuid-Afrika programma

Tijdens je stage in Kaapstad zal je verliefd worden op deze stad. De meeste mensen die hier zijn geweest zeggen dat ze nergens anders zoín fijne plek als Kaapstad kennen. Met je stage Zuid-Afrika programma zal je veel op pad gaan in de stad en je eigen verbogen juweeltje vinden. Wij regelen met ons stage Zuid-Afrika programma je stage, accomodatie, een simkaart, halen je op van het vliegveld en ondersteunen je in het visum proces. Het is op basis van no cure no pay. Graag geven wij je een paar tips van onze favoriete plekjes hier. Het is het dan ook echt waard om tijdens je stag Zuid-Afrika programma een bezoekje te brengen. Iedereen die naar Kaapstad is geweest zal tegen je zeggen dat je moet gaan. Eenmaal hier zal je leven voorgoed veranderd zijn. Ken je mensen die hier nog nooit naar toe zijn gegaan? Zorg dat ze met je mee gaan of raadt het aan eenmaal dat je hier bent geweest.
stage-zuid-afrika-cape-point

 

Old biscuit mill ñ neighboorgoods market

Het is misschien niet zoín groot geheim meer maar zeker super leuk om een bezoekje te brengen. De neighboorgoods market in Kaapstad is de laatste jaren iets bekender geworden, maar dat is dan ook vanwege een goede reden. Het is een leuke market met veel eten en aardige mensen waar je je zeker zal vermaken tijdens je stage Zuid-Afrika programma. Ze zijn op zaterdag ochtend geopend van 9.00 tot 14.00, het is de leukste en lekkerste markt van Kaapstad. Je kan op de markt lekkere verse sapjes, goede kwaliteit belegde broodjes en allemaal leuke hebben dingetjes. De markt ligt in de woodstock buurt, het is een van de creatieve buurten in Kaapstad. Het past dan ook zeer goed bij de zeer van de markt. Het is een grote boel van gezelligheid, super veel eten en gewoon relaxen. Het is een van de fijnste plekken om je zaterdag mee te beginnen.
stage-zuid-afrika-oldbiscuitmill

Genieten van een zonsondergang

Tijdens je stage Zuid-Afrika programma zal je lekker kunnen genieten van de zonsondergangen op het strand. Een echte aanrader is om te gaan genieten van een heerlijke BBQ op het strand van Camps Bay met de mooiste zonsondergang als uitzicht. Je hoeft dus zeker niet ver te gaan zoeken voor een dagje relaxen in Kaapstad. Het leuke aan dit strand is dat er een mengelmoes van verschillende soorten mensen op af komen. Het is een zeer levendig strand met allemaal leuke en vriendelijke mensen waar je dan ook zeker zal vermaken. Er zijn op camps bay verschillende stranden, misschien wel handig om te weten is dat clifton 1 en 2 een beetje bekend staan als de model beach, clifton 3 als de gay beach en clifton 4 als familie strand. Je hebt natuurlijk zelf de keuze waar je wilt gaan liggen en dat moet je ook zeker doen. De dag afsluiten na de zonsondergang kan dan ook zeker met een cocktail op de boulevard. Je zal hier nooit meer weg willen tijdens je stage Zuid-Afrika programma.
stage-zuid-afrika-camps-bay

Het spotten van walvissen

Er zijn niet veel plekken op de wereld waar je de kans krijgt om een walvis te zien. Gelukkig kan het in Kaapstad allemaal, althans een stukje van Kaapstad af. Volg route 44 vanaf Gordons bay en je zal langs de walvis spot route rijden. De weg lijdt uiteindelijk naar Hermanus als je over gaat op route 43. Hermanus staat bekend voor het plekje te zijn om walvissen te spotten tijden je stage Zuid-Afrika programma. Je moet alleen er wel zijn tijdens het juiste seizoen. Het seizoen begint officieel van juni tot november maar de beste kans om ze te zien is rond augustus. Je zal deze prachtige beesten van de kust kunnen zien of je kan ervoor kiezen om een boottochtje te doen. Je hele reis wordt dan verzorgd door de organisatoren van de trip, zodat jij lekker kan relaxen.
stage-zuid-afrika-walvissen-kijken

Ga op een jazzsafari

Je zal zeker denken wat? Maar jazz is een zeer bekende muziek smaak hier in Zuid-Afrika. Het is dan ook erg populair en word overal gespeeld. Het is een zeer leuke ervaring waar je dan ook echt de locals zal ontmoeten. Je wordt dan bij hun thuid uitgenodigd, je zal een hapje en een drankje krijgen en er word natuurlijk jazz voor je gespeeld. Het is een zeer aparte ervaring maar ook super leuk omdat je zo ook echt de locals van Kaapstad leert ontmoeten. Het is dan ook iets wat niet iedereen doet maar zo leuk is en de ervaring zal altijd bij je blijven tijdens je stage Zuid-Afrika programma.
stage-zuid-afrika-jazz-safari

Milkshakes!

Ben je ook een grote milkshake fan? Zo ja dan moet je echt een bezoekje brengen aan de long street straat in Kaapstad. Het staat bekend om de uitgaansstraat te zijn van Kaapstad maar overdag zit er een plekje waar je de lekkerste milkshakes kan halen. Het bedrijf heet Mr.Pickwicks. Je hebben er zoveel verschillende soorten smaken en ook zeer aparte. Het is een unieke plek waar je ook gewoon lekker een terrasje kan pakken en iets gewoons te drinken bestellen terwijl je geniet van de bruisende straat. Je kan de straat ook zeker door lopen op zoek naar leuke barretjes of winkeltje met leuke hebben dingetjes. Maak dan ook meteen effe een stop bij Mr. Pickwicks, het is eigenlijk wel iets waar je gewoon effe moet zijn geweest tijdens je stage Zuid-Afrika programma.
<< stage – Zui