Wie zijn wij?

Go placements regelt stages en vrijwilligerswerk voor studenten uit de hele wereld, die het gevoel hebben graag hun horizon te verbreden in Zuid-Afrika – een land dat rijk is aan cultuur, nieuwe ervaringen en economisch potentieel. Mede doordat het niveau van Engels zo hoog ligt in Zuid Afrika, zal je door een stage jouw Engels niveau sterk zien verbeteren.
volunteer-africa-Twitter-final

Wij hebben een unieke positie in het aanbieden van een verscheidenheid aan stages in Zuid-Afrika, welke is opgebouwd na 8 jaar. Door de jaren heen hebben we een enorm netwerk opgebouwd aan mooie bedrijven, organisaties, accommodaties etc.

Wij hebben zelfs een experience manager in dienst die jou alle spots laat zien die de normale toerist nooit zal zien. Naast stages hebben wij een bedrijf GO Volunteer, welke gericht is op vrijwilligerswerk en reizen door Afrika. Het zijn all inclusive programma’ s en bieden tevens individuele programma’s aan gericht op jouw wensen!

Stage Zuid Afrika Braai

 

Wil je je specialiseren in het bedrijfsleven of de dienstensector, we regelen de stage die jij hebben wilt! Ook als je als vrijwilligers aan de slag wilt kunnen we jou helpen bij een mooi programma.
Ons doel is om jou mee te nemen op een avontuur naar Zuid Afrika, dit helpt je in je carrière en een unieke kans om je verder te ontwikkelen … Dit staat beter op je CV dan bijvoorbeeld het party eiland Curacao waar iedereen Nederland spreekt en je niet verder kan ontwikkelen.

Wij als een Go-placements zullen jou helpen met een stage of een vrijwilliger programma in Afrika en Europa, wat is afgestemd op jouw behoeften. Het is moeilijk om een stage  in Zuid-Afrika te vinden, Het kost je de nodige tijd en welke organisatie kan je vertrouwen?! Wij zijn hier om jou te helpen met ons netwerk van honderden bedrijven. Bedrijven die je kan vertrouwen en die er naar uit kijken om jou te ontvangen!

Stage Logistiek Zuid Afrika

Maar waarom kiezen voor Go Placements?!

Alle medewerkers, in het bijzonder de oprichter Terry Berends hebben ervaring opgedaan in Zuid Afrika door studie, stage. Het zijn juist deze collectieve ervaringen die ons in staat om onze stage en vrijwilligerswerk programma’s precies afstemmen op jouw behoeften.

Wij hebben een kantoor in Zuid Afrika en Europa waardoor wij je in beide continenten kunnen ondersteunen voor een stage programma. Onze service heeft puur de service op huisvesting + stage. Wij willen geen bedrijf zijn met loze beloftes om er 24/7 te zijn voor jou. Uiteraard als er iets is helpen wij jou maar focus is puur wat jij nodig hebt waardoor je geen extra kosten hebt via ons. Ons team bestaat uit lokale en internationale medewerkers die alle een international ervaring hebben en weten wat er in jouw hoofd omgaat tijdens je stage in Afrika.

Wij brengen de veiligheid en avonturen en laten graag dit prachtige land zien. Wij zijn jouw persoonlijke ontwikkel en avontuur partner! Wij zijn hier om jou te helpen met alles van visa voor autoverhuur en accommodatie tot je stage! We maken het de beste tijd van je leven …. Just Go somewhere, Be someone!

Marketing stage Kaapstad
Financiele stage Zuid Afrika
Logistiek stage Afrika
Technische stage AfrikaToerisme stage Afrika

Stage Zuid Afrika Geslaagd