Autohuur tijdens je stage in Zuid Afrika

Tijdens de stage in Zuid Afrika krijgen wij als GO placements vaak de vraag of het verstandig is om een auto te huren. Hierbij willen we graag wat meer informatie geven over het huren van een auto tijdens je stage Afrika. Wij als GO placements zijn goedkoop omdat we alleen een stage + huisvesting regelen. We schakelen alle loze beloften uit dat we er 24/7 voor je zijn omdat vele bureaus dat toch niet kunnen waarmaken. Wij regelen dus alleen wat jij nodig hebt en de rest, puur extra service tijdens jouw stage Afrika.
Uiteraard tijdens het intake gesprek kan je bij ons aangeven wat jouw plannen zijn tijdens de stage in Zuid Afrika. Wij adviseren om een auto te huren tijdens je stage Zuid Afrika wat je meer vrijheid geeft en tevens veiliger. Tijdens je stage hoef je dan geen gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Stage in Zuid Afrika via GO placements

Stage Zuid Afrika autohuur kosten

Een auto huren tijdens jouw stage is veel goedkoper dan in Europa of elk ander continent. Vele studenten denken dat je bij Hertz, Europcar moeten zijn en betalen bij aankomst in Kaapstad veel geld tijdens de stage periode. Wij werken al jaren samen met lokale partners waardoor je veel goedkoper uit bent tijdens je stage. Een auto huren tijdens je stage zuid afrika via ons kost ongeveer 275/350 euro per maand. Wij adviseren om een auto te huren tijdens je stage met kamergenoten zodat je de kosten kan delen. De benzine is ook super goedkoop, gemiddeld 0.90 cent per liter. Ook zit er een soort ANWB service bij waardoor je met pech altijd een hulpnummer kan bellen scheelt een hoop stress tijdens je stage. Ook tijdens je stage zal je weleens bezoeken moeten doen, een auto is dan wel handig. Ook de lokale Zuid Afrikaanse Rand valuta werkt in jouw voordeel ten opzichte van de duurdere Euro. Hierdoor leef je dus als een Koning in Afrika. Je krijgt meer waarde voor je geld, ook de huisvesting is goedkoop en je hebt meer luxe.

Stage Kaapstad via GO placements

Voordelen van een auto tijdens je stage

Het is relaxed om met je auto naar je stage te gaan. Het openbaar vervoer duurt erg lang in Kaapstad, onveilig en ben je relatief ook veel geld voor kwijt. In de weekenden wil je tijdens je stage in Zuid Afrika natuurlijk ook veel van het land zien. Wij kunnen je helpen met mooie roadtrips in Afrika, bekijk ook onze mooie filmpjes op Youtube voor mooie avonturen. Neem voor de zekerheid wel de huurkosten mee in jouw stage budget. Niet voor alle stages hoef je een auto te huren, zoals een Toerisme stage blijf je gewoon in het hotel.
Go Placements Zuid Afrika Safari

Wat kan GO placements betekenen tijdens jouw stage?

Naast het regelen van een stage Afrika + huisvesting willen wij er voor zorgen dat je een geweldige tijd hebt in Zuid Afrika. Geef daarom jouw wensen door en we zorgen dat er een auto klaar staat bij aankomst. We kennen de lokale autoverhuur bedrijven goed waardoor het jou veel geld scheelt. We helpen je bij het maken van fantastische road trips en kennen Zuid Afrika op onze duim. Kortom, wij zijn jouw lokale partner ook bij het huren van een auto tijdens je stage zuid afrika
stage-afrika-224x300