stage-Afrika programma

GO stage Afrika is een bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in het regelen van een stage-Afrika programma en vrijwilligerswerk-Afrika programma’s. We hebben een kantoor in Europa en Afrika, zeer groot netwerk aan bedrijven, Team wat elke dag met passie werkt, wij leveren een geweldige service voor JOU. We regelen namelijk een stage, student accommodatie, autohuur en leuke activiteiten. Laat ons een unieke Afrika ervaring regelen.

Stage Afrika bemiddeling.

Wij als GO placements spelen een belangrijk rol bij het bemiddelen van een stage in Afrika. We hebben 8 jaar ons best gedaan om relaties te bouwen met zowel scholen in Europa als bedrijven in Afrika. Betreft bedrijven, we hebben multinationals en lokale bedrijven waar we mee samenwerken. Een stage Afrika is moeilijk te regelen vooral in Afrika waar alles is gebaseerd op relaties. Wij hebben een Europees team en een Afrikaans team waardoor we mooi de culturele verschillen kunnen uitschakelen.

stage-afrika-cultuur
Studenten accommodatie

Na het regelen van het stage-Afrika programma dan gaan we starten met jouw studenten accommodatie. Wij onderscheiden ons door in veilige buurten accommodatie te regelen met 24-uur beveiliging. We starten met een cirkel te trekken om het stage bedrijf om te zorgen dat je niet ver hoeft te reizen. We regelen een studentenhuis tijdens je stage wat voldoet aan alle westerse eisen zoals Wifi internet en wat dacht je van een schoonmaakster tijdens je stage-Afrika programma.

stage-afrika-rots-zon
Veiligheid in Afrika

Tijdens een stage-Afrika programma is veiligheid een belangrijk aspect. Jouw ouders willen dat je veilig je stage kunt doen en geen zorgen hebben over veiligheid. Ons management is getraind in geavanceerde vechtsporten en verdediging trainingen waardoor we precies weten wat wel of niet veilig is. Voor de dames hebben we zelfs een app wat we kunnen aanzetten zodat we precies weten waar je bent als je een reis gaat maken. Het stage-Afrika programma is zeker veilig, we doen er alles aan om jou een veilig gevoel te geven in Afrika. Wij hebben vele studenten blij gemaakt die een stage in Afrika hebben gedaan. We hebben veiligheid instructies, als je deze volgt dan hoef je nergens druk om te maken.

Reizen in Afrika

stage-afrika-safari
Tijdens het stage-Afrika programma heb je ook de kans om Afrika beter te leren kennen. Wij zijn specialist in Afrika en kunnen mooie reizen uitstippelen voor jou. Wat dacht je van de big 5 of een safari door andere Afrikaanse landen zoals Mozambique. Tijdens je stage-Afrika programma regelen wij ook leuke activiteiten zoals duiken met haaien, snorkelen met zeehonden, en parachute springen. Je zult een fantastische stage ervaring hebben in Afrika. Ook je sociale leven is belangrijk tijdens een stage-Afrika programma, we zorgen ervoor dat je ook andere studenten leert kennen en voornamelijk niet alleen voelt. We doen er alles aan om jou een gevoel te geven dat je niet alleen voelt. Je zult een grote learning curve hebben tijdens je stage wat je zult helpen in je toekomstige carrière en op persoonlijk vlak. Een stage in Afrika zal je namelijk meer zelfstandiger maken en vrienden maken buiten je comfort zone. Tijdens je stage kan je laptop kapot gaan, dit moet je zelf gaan oplossen. Wij als GO placements willen jou helpen om deze learning curve te pakken en daarom is een stage-Afrika programma zeker de moeite waard.
stage-afrika-juig-groep