Stage Afrika Logistiek

Stage Afrika wordt nog steeds gezien als de toegangspoort tot Afrika door Westerse landen. Logistiek speelt een viatle rol in het maken van Zuid Afrika als een wereld speler. Tijdens een logistieke stage Afrika wordt je uitgedaagd om met een GDP vooruitzicht van R470 miljard! GO Internship regeld voor jou een stage Afrika, studenten accommodatie, simkaart, auto huur, avontuurlijke reizen en uiteraard halen we jou persoonlijk op van het vliegveld.

Go Stage Afrika biedt mooie mogelijkheden dat studenten de kans geven om echte veranderingen aan te brengen en jouw plannen ook in de praktijk uit te voeren. We werken met grote multinational organisaties en kleinere MKB bedrijven. Bij beide kunnen we jou veel aanbieden en zul je zien een mooie learning curve te hebben! We hebben 8 jaar gewerkt om deze relaties op te bouwen en kunnen met trots aangeven dat we de specialist zijn in Logistieke stage in Zuid Afrika. De meeste logistieke stage zijn in Kaapstad omdat daar de Haven, vliegveld en industrie terrein liggen.

De logistiek industrie in Zuid Afrika heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en er valt zeker nog veel werk te doen, mooie uitdaging voor een stage ligt hier. De bedrijven hebben jou nodig voor een stage om processen te optimaliseren, bedrijven verder uit te bouwen en alles meer efficient te maken.

Stage Afrika Logistiek opdrachten

Een logistieke keten in Afrika zal altijd de nodige proces optimalisaties nodig hebben. Hoe kan je geld besparen voor een bedrijf om hun doelen te realiseren? Logistieke studenten hebben in het verleden hun input kunnen leveren en in de realiteit kunnen brengen. Jouw input wordt dus daadwerkelijk uitgevoerd, en jij hebt dus leiding over je eigen projecten! Dit maak je niet mee in andere continenten in de wereld! Ben jij klaar voor de uitdaging..?
Wij kunnen zowel MBO Logistieke stage als een HBO logistieke stage in Kaapstad / Zuid Afrika regelen voor jou. Wij werken ook samen met de grotere logistieke scholen in Nederland en zullen jou helpen om een mooie stage opdracht te regelen.

Stage Zuid Afrika Logisitiek

Student accommodatie Kaapstad

Student accommodatie regelen is een specialiteit van ons. We kijken naar jouw budget, veiligheid, stage locatie en kijken waar jouw sociale leven zich afspeelt. Dit samengevat als een ‘ Home Sweet Home’ gevoel geven. We heben een uitgebreid netwerk aan Studentenhuizen, appartementen en kamers! Je moet ongeveer rekening houden met 450 euro aan studenten accommoatie per maand aan huur.

Stage in Kaapstad via GO placements.
Stage in Kaapstad via GO placements.

Sociaal leven Kaapstad

GO Internship brengt jou in contact met andere studenten in Zuid Afrika. Je zit in een Whatsapp groep om snel contact te leggen. Bij aankomst halen we jou persoonlijk op van het vliegveld en organiseren leuke Barbeques en trips. We linken jou naar andere studenten zodat je alle festivals af kan, reizen maken en geen weekend zult vervelen.

Stage Zuid Afrika Kaapstad

Avontuurlijke reizen

Avontuurlijke reizen is een onderdeel van jouw Stage Afrika. Wij organiseren, parachute springen, haaien duiken, big 5 safaries en maandelijkse hikes in de prachtige natuur. Omdat we dit allemaal zelf organiseren en doordat je in groepen gaat kunnen wij dit goedkoper aanbieden dan de concurrent!

Go Placements Zuid Afrika Safari