Stage Afrika Techniek

Stage Afrika Techniek is een onvergetelijke ervaring

Er zijn verschillende technische rollen voor een stage wat wij als GO Internship voor jou regelen. Wij regelen namelijk jouw stage, studenten accommodatie, huur auto, simkaart en avontuurlijke reizen! Wij kunnen zowel voor MBO techniek stage Afrika als HBO techniek stage regelen voor jou. Wij schakelen elke dag met SBB om ook een goedgekeurde MBO stage Afrika voor jou te regelen

Zuid Afrika valt onder de meest beste infrastructuur ter wereld wat je nooit gedacht zou hebben en hebben grote plannen voor de toekomst. De Medium-Term Framework (MTEF) heeft R845 miljard vrijgemaakt om te investeren in afrastructuur projecten. Doordat de ontwikkelingen zo groot zijn in Afrika is men hard op zoek naar Technisch talent, je kan in Zuid Afrika makkelijk een baan, stage of opleidingsmogelijkheden krijgen. Laat ons jouw droom stage vinden in Zuid Afrika! Tijdens een stage Afrika kijken de bedrijven naar jouw inhoudt, sommige studenten hebben hier zelfs een baan aangeboden gekregen.

Technische stages in Afrika zijn verschillende rollen beschikbaar bij een multinational of midden- klein bedrijven

  • Civiele Techniek stage Afrika
  • Electrische Techniek stage Afrika
  • Chemische Techniek stage in Afrika
  • Mechanische Techniek stage in Afrika
  • Computer Techniek stage in Afrika

Stage Afrika Engineering

Cultuur

Zuid Afrika heeft 11 verschillende officiele talen en gerelateerde culturen. Het land wordt ook wel het Regenboog land genoemd met alle verschillende culturen. Je zal vriendelijke Zuid Afrikanen ontmoeten met Europese achtergronden. Werken met zoveel verschillende culturen zal je leren om diplomatisch te zijn en een team player te worden wat vitaal is voor de verdere carrière.

Kaapstad

Een technische stage in Kaapstad ofwel de moeder stad genoemd zal je een schitterende view opleveren over de West Kaap. De tafelberg is een schitterend startpunt met omliggende bars en restaurants. Je zult ook veel film crew’ s zien voor o.a. films en modelshow’ s.

Johannesburg

Johannesburg is the economische hoofdstad van Zuid Afrika. Het land is beroemd om de rijkste goudmijnen ter wereld, de city of Gold wordt het ook wel genoemd. Het is de grootste stad ter wereld bij oppervlakte en heeft een fantastisch work hard/ Play hard mentaliteit. Als het stadsleven wat voor jou is moet je hier zeker naar toe! Het gaat hier allemaal om in korte tijd zoveel mogelijk geld te verdienen, leerzame omgeving!

Stage Zuid Afrika Johannesburg

Avontuurlijke reizen

We zullen je de mooie plekken van Zuid Afrika laten zien tijdens jouw Technische stage in Afrika. Het is een land wat bekend staat om haar outdoor, avontuur en reis bestemmingen. GO Internship organiseert voor jou parachutespringen, bungee jumping, Big 5 Safari en je kan zelfs met haaien duiken. Just GO for it! Stage Afrika is een mooi avontuur

Go Placements Zuid Afrika Safari

Student Accommodation

Een studenten accommodatie is een groot onderdeel van een Technische stage in Zuid Afrika. Wij regelen veilige en ruime studenten accommodaties wat een ‘ Home Sweet Home ‘ gevoel geeft. We hebben een groot aanbod in studentenhuizen, appartementen, kamers zodat we voor elke student wat hebben. Wij plaatsen honderden studenten voor een stage Afrika en hebben een groot portfolio aan accommodaties.

stage Afrika Huisvesting
Stage in Kaapstad via GO placements.