Waarom samenwerken met Go placements

Go Placements is een stage agency dat samenwerkt met multinationals, middelgrote bedrijven en start-ups in Zuid-Afrika. Gedurende onze uitgebreide portefeuille, die is gebouwd in de afgelopen 8 jaar kunnen we zeggen een van de grootste spelers zijn in Zuid Afrika.We staan te popelen om op lange termijn partnerships met uw school  op te bouwen. Zodoende krijgen wij meer inzicht over de studies die u aanbiedt. Hierdoor kunnen wij een perfect match regelen met de bedrijven in ons portfolio en uw studenten.

Stage Kaapstad via GO placements
Stage Kaapstad via GO placements

We werken op dit moment samen met bedrijven en organisaties uit alle sectoren. Wij werken al jaren amen met verschillende universiteiten en nemen de last weg van de stage coördinatoren. Bijvoorbeeld, een Nederlandse Universiteit levert ons veel Logistieke studenten die bedrijven in Zuid-Afrika veel geld besparen om efficiënt met processen werken. Een win-win situatie voor zowel de universiteit en de Zuid-Afrikaanse bedrijven.

“Wat is de toegevoegde waarde van Go placements”

Wij regelen ook de accommodatie, autoverhuur, reizen en vrije tijd activiteiten voor uw leerlingen tijdens een stage Afrika. We zijn geen gewoon bemiddeling bedrijf, Stage Afrika is de kern en gaan verder omdat we altijd een check hebben op het bedrijf en student. Wij contacten het bedrijf en student constant op het stage proces. We willen graag dat de student met goede resultaten naar huis vliegt en het stage bedrijf vaker studenten wilt via ons.

Wij zijn trots op onze 360 graden service. Wij nemen de last van uw schouders om een stage te regelen in het buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in een niche markt om ‘slechts’ te focussen op stages en vrijwilligerswerk in Afrika, om echt een Afrika-specialist te zijn.

Stage Afrika Boys

Presentaties en gastcolleges

De toegevoegde waarde wat wij geven is ook het geven van presentaties en gastcolleges aan uw leerlingen. We kunnen alles vertellen over het land, trends en ontwikkelingen, zaken doen in Afrika etc. Wij regelen gratis interessante presentaties en onderwerpen waar studenten veel kunnen leren en toevoegen aan uw lesstof. We doen zelfs live Skype vergaderingen vanuit ‘Live’ Afrika. We zijn namelijk gevestigd in Nederland en in Zuid Afrika.

Wij als Go placements kijken ernaar uit om u aan boord te krijgen en toe te voegen aan onze universiteit portfolio. Contacteer ons nu en laten we samenwerken om een lifetime opportunity te regelen voor uw studenten.

“Waar verblijven de studenten?”

Ga Placements regelt een 24 beveiligd accommodatie voor uw studenten in Afrika. We hebben een grote portefeuille van appartementen en studentenhuizen. Volgens de wensen en budget wij regelen accommodatie om uw studenten happy te maken. Voor meer informatie kunt u onze accommodatie pagina te zien om een kijkje te hebben om een idee te krijgen wat wij te bieden hebben in Zuid-Afrika.

Stage Zuid Afrika Johannesburg

“Wordt de studenten opgehaald van Vliegveld?”

Ga Placements zal altijd uw studenten ophalen van het vliegveld. Voordat de studenten het vliegtuig in gaan zullen we hen op de hoogte houden met wie ze contact op kunnen nemen als ze niet zien iemand van Go Placements bij aankomst.

We zijn ons ervan bewust dat uw studenten alleen zijn daarom houden wij altijd de vlucht in de gaten. Na aankomst brengen wij uw studenten meteen naar de accommodatie. Wij begeleiden hen verder autoverhuur en informeren wanneer ze kunnen beginnen met de stage. Ook zullen we bij aankomst meteen helpen bij een lokale simkaart zodat ze school meteen kunnen bereiken bij aankomst.

Aankomst Stage Zuid Afrika

“Hoe kunnen wij Go placements vertrouwen?”

Google vertelt u alles om referenties en informatie checken over wat we doen. U kunt altijd andere scholen benaderen om te vragen wat de ervaring is met de samenwerking van Go placements. Op onze website vindt u een aantal testimonials van vorige studenten. Wij kunnen u altijd in contact brengen met andere studenten om hun ervaringen van Go placements te delen met u.