Veiligheid en gezondheid informatie tijdens jouw stage in Afrika

Door gebruik te maken van de GO Placements service tijdens jouw stage in Afrika kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel, schade en diefstal. Wij zullen je uiteraard zo goed mogelijk informeren over de veiligheid in Afrika. Wij hebben eigen personeel tijdens onze tours waardoor we zoveel mogelijk veiligheid kunnen waarborgen.
highlights-zuid-afrika

Stages in Zuid-Afrika zijn veilig en zijn geweldige ervaringen als je goed houden onze veiligheidsrichtlijnen. Omdat Go Placements niet bij jouw kan zijn 24 uur per dag, kunnen we jouw gezondheid en veiligheid niet voor 100% garanderen. Echter ondernemen wij altijd stappen ondernemen om jouw in noodsituaties te helpen en hebben een agent op stand-by die is opgeleid in Krav Maga en tactisch schieten om zeer snel te reageren wanneer je ons nodig hebt in situaties wat vooralsnog nu nog niet is voorgekomen.

Miljoenen mensen hebben Zuid-Afrika bezocht zonder slachtoffer te zijn van een misdrijf! De beelden die u hebt gezien op het nieuws is in enkele geïsoleerde gebieden en is niet representatief voor het hele land. De politie in Kaapstad is efficiënt in het controleren van dergelijke situaties als ze zich voordoen. We plaatsen jullie dan ook als studenten accommodatie in wijken die wij goed kennen. Het is dus van belang dat wij ook de accommodatie kiezen tijdens je stage periode om je een goed gevoel van veiligheid te geven.
Go Placements Zuid Afrika Safari

Ga Placements biedt alleen accommodatie in veiligere gebieden, meestal met 24 uurs beveiliging ter plaatse of in omheind-off residentiële woonwijken aan. Een deel van Go Placements ‘service is om onze klanten veiligheid en beveiliging te bieden en investeren in ons personeel qua trainingen. Hierdoor onderscheiden wij ons ook van de concurrent. We zijn lokaal actief en hebben jarenlange kennis opgebouwd  om zoveel mogelijk te weten zodat je niets kan overkomen tijdens je stage in Zuid Afrika

We hebben ook veilige routes voor jou samengesteld om te reizen van en naar jouw stagebedrijf en adviseren waar je veilig kan winkelen en welke winkelcentra veilig zijn.

Gaarne extra aandacht besteden aan onderstaande informatie:

Zuid-Afrika is een prachtig land, dat is de thuisbasis van de Rainbow Nation, een verzamelnaam voor alle vele culturen en hun talen vinden we in Zuid-Afrika. De meeste mensen zijn vriendelijk en warm in alle culturen. Er zijn echter helaas ook elementen van de samenleving die het mogelijk maken voor de hoge niveaus van criminaliteit in bepaalde gebieden.

Zuid-Afrika is sterk verdeeld door zijn rijkdom en het zorgt voor tegenpolen in termen van kwaliteit van leven en de veiligheid. Er zijn middenklasse superrijken woonwijken die als veilig worden beschouwd als ze worden bewaakt door particuliere beveiligingsbedrijven en worden ook beter onderhouden voor de lokale belastingen betaald. De groene buitenwijken hebben weelderige tuinen en moderne woningen. De commerciële gebieden in de buurt van deze residentiële zones zijn ook van een eerste wereldklasse, en sterk ontwikkeld. Restaurants en terrasjes zijn veilige gebieden om te socialiseren.

Stage Zuid Afrika Ervaring

Het centrale gebied van Cape Town is afgestemd voor toeristen en kan veilig worden beschouwd. De politie zie je regelmatig patrouilleren in het gebied en het wordt gecontroleerd door CCTV. De stad neemt stappen om het behoud van deze gebieden veilig voor toeristen en de lokale zakelijke personeelsbestand te zijn. Kortom, Kaapstad is zeker veilig om te wonen en werken. Vele blanke inwoners zijn er te vinden en een mooie tijd zal je er hebben tijdens je stage.

De armere gebieden worden geteisterd door criminaliteit. Deze gebieden zijn duidelijk zichtbaar als Townships en moet worden vermeden in alle tijden. Ga dan ook niet mee met Township Tours omdat we jouw veiligheid dan niet kunnen waarborgen. Er zijn ook gebieden van de steden en dorpen die moeten worden vermeden, heel onderscheidend door stedelijk verval. Gelieve bijzondere aandacht te besteden aan de veilige en onveilige omgeving in onderstaande informatie.

Mocht je nog extra vragen hebben of jouw ouders kan je altijd contact met ons opnemen tijdens je stage periode.

Stage Kaapstad via GO placements
Stage Kaapstad via GO placements