Stage Afrika informatie voor ouders

Het is een avontuur om een stage in Zuid Afrika te doen, wat zeker voor u als ouders zijnde vragen zal opwekken. We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om uw kind te sturen voor een stage naar Zuid-Afrika, met Go placements heb je een partner die u kunt vertrouwen. Uiteraard zal je veel vragen hebben wat we proberen te beantwoorden op deze pagina.

We zijn altijd op zoek naar contact met u om alles uit te leggen en uw vragen te beantwoorden. Bovendien bent u altijd welkom op ons kantoor om samen met uw zoon/dochter alles door te nemen. We zijn hier om u te ondersteunen als ouders om uw kind ‘ home sweet home’  gevoel te kunnen geven in Zuid Afrika

Stage Afrika Kaapstad

Wat is de service wat wij voor u als ouders bieden?

Wij als Go placements bieden het volgende aan voor uw zoon/dochter :

– Visa ondersteuning tijdens de voorbereiding periode
– Persoonlijke pick-up van het vliegveld
– 24u ondersteuning door Combat trained medewerkers
– Uitgebreide veiligheid briefing bij aankomst en tijdens elke reis georganiseerd door Go placements

stage Kaapstad door GO placements
stage Kaapstad door GO placements

We zijn ons bewust van de jonge avontuurlijke studenten en alles doen ons best om te trainen en te informeren uw kind zo veel mogelijk. Bij elke reis wat wij organiseren van uw kind een vergoeding vorm waarin wordt vermeld dat de student is verantwoordelijk als er iets gebeurt. Tijdens een stage Afrika regelen we trips wat normaal toeristen niet zien. Daarom zal uw kind een geweldige ervaring krijgen wat ze nooit zullen vergeten.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om uw kind te bezoeken en kunnen we interessante uitstapjes voor u regelen. Een voorbeeld is om een wijn tour in de wereldberoemde regio Stellenbosch te doen.

Stellenbosch Zuid Africa Stage

“Waar verblijft mijn Zoon/Dochter?”

Ga Placements regelt een 24 beveiligd accommodatie voor uw Zoon/dochter in Afrika. We hebben een grote portefeuille van appartementen en studentenhuizen. Volgens de wensen en budget wij regelen accommodatie om uw zoon / dochter happy te maken. Voor meer informatie kunt u onze accommodatie pagina te zien om een kijkje te hebben om een idee te krijgen wat wij te bieden hebben in Zuid-Afrika.

Wordt mijn Zoon/Dochter opgehaald van Vliegtuig?”

Ja Placements zal altijd uw kind ophalen van het vliegveld. Voordat uw kind het vliegtuig in gaat zullen we hen op de hoogte houden met wie ze kunnen contact opnemen als ze niet zien iemand van Go Placements bij aankomst.
We zijn ons ervan bewust dat uw Zoon/Dochter alleen is daarom houden wij altijd de vlucht in de gaten. Na aankomst brengen wij uw zoon/dochter meteen naar de accommodatie. Wij begeleiden hen verder autoverhuur en informeren wanneer ze kunnen beginnen met de stage. Ook zullen we bij aankomst meteen helpen bij een lokale simkaart zodat ze u meteen kunnen bereiken bij aankomst.

“Hoe kan ik Go placements vertrouwen?”

Google vertelt u alles om referenties en informatie checken over wat we doen. U kunt altijd de universiteit van uw kind benaderen om te vragen wat de ervaring is van de universiteit met Go placements. Op onze website vindt u een aantal testimonials van vorige studenten. Wij kunnen u altijd in contact brengen met andere studenten om hun ervaringen van Go placements te delen met u.

Stage Zuid Afrika Event