Een stage in Johannesberg of Pretoria

Stage Johannesburg? Dat doe je via GO placements. Door een stage in Johannesburg of Pretoria te doen, kom je te wonen in het economische hart van Zuid Afrika wat ook wel gezien wordt als de poort naar de rest van Afrika. GO stage Afrika zal alles voor jou regelen wat betrekking heeft op de studentenhuisvesting, autoverhuur, SIM Kaart en de mooie avontuurlijke reizen die wij te bieden hebben.
Stage Zuid Afrika Johannesburg

Doordat wij al 8 jaar ervaring hebben met stage bedrijven in deze omgeving kunnen wij zeggen, de specialist te zijn in deze omgeving! Stage Johannesburg is ideaal voor studenten die bij grote en snelle bedrijven een stage willen doen. Alle grote bedrijfsnamen zijn hier wel aanwezig.

Economie van Johannesburg

Johannesburg staat bekend als het financiele hart van Afrika. Ter illustratie, ongeveer 75% van alle multinations zijn hier gevestigd zoals, Toyota, Deutche Bank, Mac Donalds, Coca Cola. Interessant om te vernemen is dat de stad 17% vertegenwoordigd van het BBP van heel Zuid Afrika wat gaat via detailhandel, Industrie en de dienstensector. Stage Johannesburg is dus zeker interessant voor economie, marketing studenten.
stage-afrika-skydiven-meisje-300x200

Stage Johannesburg, wat heeft het te bieden?

Johannesburg heeft twee internationale luchthavens, een spoor- en wegsysteem van een kwaliteit wat wij kennen zoals in Nederland. De stad is tevens verbonden aan de Zuid-Afrika’s grootste haven, Durban. De stad heeft enorme container depots wat een directe link heeft naar Durban. Veel stage mogelijkheden hebben we dus ook voor logistiek studenten.

Rijkdom in Johannesburg

Je zult het niet geloven maar in alleen de stad Johannesburg zijn er 990 miljonairs welke een totale waarde hebben van $ 10.000.000. Tijdens jouw stage in Johannesburg of Pretoria, zul je zeer grote Vila’ s zien met grote hekken, muren en een top beveiliging waar de rijke mensen leven. Aan de rand van de stad zul je townships tegenkomen waar je de arme mensen zult treffen, tegenstrijdig dus. Tijdens je stage zie je veel mooie clubs en het uitgaan is geweldig!
internship Johannesburg

Johannesburg staat eigenlijk bekend om een klein mijnstadje wat door de rijkdom is snel
uitgegroeid tot een ware metropool van aanelkaar gegroeide steden. De grootste goudmijn ter wereld is dan ook te vinden in de nabijheid van Johannesburg. Ook staat Johannesburg bekend om Nelson Mandela wie in deze regio is opgegroeid. Je zal dus veel kunnen leren in deze stad, rijk aan geschiedenis en potentieel voor in de toekomst.

Wat valt er te beleven in Johannesburg?

Sandton is een paradijs voor de dames die van shoppen houden. Het is een winkelstad met kilometers aan winkelstraten waar je de jonge, welvarende mensen zult treffen. De meest hippe bars/restaurants zijn hier tevens te vinden. Je kan hier de clubs in tot in de ochtend, meest chique restaurants zul je treffen en de meest mooie mensen die je ooit gezien hebt. Internationale DJ’ s, alles is er te vinden wat je gewend bent..naar onze mening: in Jo’ burg doen ze het nog beter dan in Nederland!!

Reizen en activiteiten in de omgeving van Johannesburg/ Pretoria.

De steden Johannesberg en Pretoria hebben beide veel te bieden op het gebied van reizen. Een voorbeeld is het rijden naar de Hartebeespoortdam, waterskien, of genieten van de luxe speedboten en luxe jachten in het weekend. Een ander leuk iets om te doen is het rijden in racewagens op het Kyalami circuit wat eigendom is van Porche. Wereldwijd worden namelijk de meeste porches verkocht in Johannesburg. Wij organiseren geweldige activiteiten voor jou en zult je nooit vervelen!!

Studenten accommodatie Johannesburg

Studenten accommodatie is erg belangrijk tijdens jouw stage in Johannesburg. We kennen de stad al jaren en hebben een mooi portfolio aan studentenhuizen, appartementen en kamers. Wij bieden comfort na een lange stage dag, wat dacht je van een plons in een zwembad na een lange dag op kantoor!! Klik op ‘ Contact ‘ onderstaand voor de beste stage in Johannesberg! Wij zijn namelijk de specialist in stage Afrika!!
stage afrika