Stage Kaapstad Financieel

Stage Kaapstad Financieel heb je een grote keus uit verschillende stages waar uit je kan kiezen in Kaapstad. De moederstad word gezien als de derde sterkste economische plaats in Afrika en als de 2e hoofdstad van Zuid-Afrika. Go internship verzorgt jou stage, verblijf, huur auto en avontuurlijke uitjes. Wij creëren een geweldige ervaring voor je tijdens je financiële stage in Kaapstad.
Stage Zuid Afrika Logisitiek

Economie Kaapstad

Zuid-Afrika is een opkomende maar gevestigde economie en is lid van BRICS, een handelsunie met leden als Brazilië, Rusland, India en China. Grote economieën als deze bieden grote kansen om te groeien omdat er nog veel mogelijkheden zijn om te benutten. In tegensteling tot geheel ontwikkelde economieën waar markten al volledig ontwikkelt zijn. Dit zorgt voor een dynamische omgeving waar je vaardigheden ontwikkeld die je hele leven bij blijven.
Stage Afrika Gijs

Infrastructuur Kaapstad

Kaapstad heeft een goede infrastructuur met grote ontwikkelingen waaronder 7.7 biljoen rand (Zuid-Afrikaanse munt eenheid) uitgebreide revisies aan het internationale vliegveld van Kaapstad om toenemend vlieg verkeer naar de moederstad mogelijk te maken. Kaapstad heeft ook de 2e grootste scheepvaart haven van Zuid-Afrika, Kaapstad Haven.

stage Kaapstad door GO placements
stage Kaapstad door GO placements

Beschikbare financiële stages Kaapstad

Go internship bied veel financiële stages aan. Maar wij kunnen makkelijke een op maat gemaakte stage aanbieden die past bij jou specifieke behoeftes. Wij bieden deze stages in Kaapstad aan in de volgende financiële rollen:

Type financiële stages in Kaapstad:

 • Gezondheidsmanagement
 • Online platforms
 • Financiële analysis
 • Commercieel bankieren
 • Vastgoed financiën
 • Accounting
 • Microfinanciering
 • Economische analyses
 • Ontwikkeling financiën
 • Ondernemerschap financiën
 • Business scholing

Avontuurlijke reizen Kaapstad:

De schilderachtige schoonheid van Kaapstad is wereldberoemd – Kaapstad is benoemd als meest gewilde reisbestemming in de wereld in 2014 door de New York Tribune en de Britisch Guardian kranten. De tafelberg creëert een magische uitzicht dat was uitgeroepen als de design stad van de wereld in 2014. De wonderschone blauw gekleurde zeeën die elkaar ontmoeten geven een verbazingwekkend mooi uitzicht voor je ogen.

Studenten accommodatie Kaapstad:

Go Intership biedt je een grote en comfortabele studenten accommodatie tijdens je stage in Kaapstad. Wij hebben een netwerk van huizen, appartementen en kamers in gebieden die wij als veilig beschouwen. We creëren een thuis ver van huis voor financiële stagiairs.
Stage Zuid Afrika

Veiligheid Kaapstad:

De stad word als veilig beschouwd met camera toezicht en de aanwezigheid van de politie. Go internship is het enige stage bureau met management getraind in tactische veiligheidsprocedures wanneer dat nodig is – jou veiligheid in onze prioriteit. Wij kunnen je met trots vertellen dat we nog nooit serieuze incidenten hebben mee gemaakt in het verleden. We plaatsen alleen stagiairs in gebieden die wij als veilig beschouwen.