Stage Kaapstad Informatie

Stage in Kaapstad is zeker de moeite waard. In het filmpje hiernaast is goed te zien wat wij doen en wat er zoal te beleven is in de omgeving. Wij hebben een experience manager in dienst die jou alle leuke plekken laat zien in Kaapstad die de normale toerist nooit zal zien. Go somewhere Be someone!
img_6102

Stage Kaapstad Huisvesting

Bij een stage in Kaapstad hoort een leuke studenten huisvesting. Wij luisteren altijd aandachtig naar jouw specifieke wensen. Voor elk budget is er in Kaapstad wel wat te vinden. Wij kennen alle buurten erg goed en hebben een groot portfolio aan opties. Het belangrijkste is dat het verblijf goed bereikbaar is om snel bij je stage bedrijf te zijn. Ook proberen we je te plaatsen bij Nederlandse studenten of juist bij Internationale studenten, net wat je wilt uiteraard. Ook kunnen we jouw eigen appartement regelen wat geen probleem is. Goed nieuws, je krijgt meer waarde voor je geld dan dat je in Nederland gewenst bent. Een schoonmaakster is ook vrij normaal, dus je wordt goed verwend. Geef daarom goed aan in de gesprekken met ons wat je graag wilt. Go somewhere Be someone!
Stage Kaapstad Beste Stad

Stage Kaapstad Overige Informatie

Kaapstad wordt ook Cape Town genoemd in het Engels en is tevens de Hoofdstad van Zuid-Afrika. Kaapstad ligt in de de buurt van de bekende Kaap de Goede Hoop wat iedereen kent uit de geschiedenis lessen. De stad is een fantastische combinatie van vele internationale culturen zoals Indonesisch, Nederlands, Frans, Brits en Duits. Je ziet dit veel terug in de heerlijke gerechten en de architectuur van de gebouwen.

Kaapstad is een zeer bruisende stad waar vele toeristen, studenten, modellen en zakenlieden te vinden zijn. Verder heeft Kaapstad prachtige witte stranden, mooie botanische tuinen en de beroemde pinguïns van Boulders Beach. Elk jaar trekt de stad massa’s toeristen uit de hele wereld die hier komen om de fraaie witte zandstranden en prachtige natuur te zien. De stad is in 2014 verkozen tot de beste stad om in te wonen volgens The Telegraph. Daarom weten wij zeker dat je hier een geweldige tijd zal hebben tijdens je stage in Kaapstad.
stage-kaapstad-model-300x225
Miss world komt ook uit Zuid Afrika!

Het weer in Zuid Afrika kan je vergelijken met de mediterrane landen van Zuid Europa

De temperaturen zijn heerlijk en zijn gemiddeld tussen de 20 en 35 graden. De zomer begint ongeveer in November en duurt tot Februari.
Het winter seizoen is er vanaf Juni t/m Augustus ongeveer met een temperatuur van 10 en 20 graden, wat voor de lokale bevolking erg koud is. Kaapstad kan eigenlijk op elk moment van het jaar bezocht worden, echter wordt meestal geadviseerd de stad te bezoeken in de lente en herfst om zo vele toeristen te vermijden.

De stad heeft vele bezienswaardigheden waardoor je eigenlijk weekend wel onder de pannen bent. Je hebt bijvoorbeeld mooie bergen te beklimmen zoals Lions head en Tafelberg. De stad heeft ook zeer mooie clubs scene waar je vele internationale modellen tegen komt. Verder heeft de stad een rijk cultureel erfgoed aan prachtige gebouwen. Just Go somewhere Be somewhere!