Stellenbosch; heerlijke wijnen en een geweldige studentenstad

Stage in Stellenbosch is zeker de moeite waard om naar te kijken. In het filmpje hiernaast geven we een indruk wat je kan verwachten. Stellenbosch is in een notendop een fantastische studentenstad van ruim 30.000 studenten en de wereldbekende wijnen komen er vandaan. Als je een goed studentenleven wilt hebben is Stellenbosch zeker the place to go!
Just Go somewhere Be someone!
stage-afrika-stellenbosch-

Stellenbosch Huisvesting

Bij een stage in Stellenbosch hoort natuurlijke een leuke huisvesting. Stellenbosch staat bekend om haar studenten stad. Zoals in de foto hiernaast te zien, de campus is gigantisch en er studeren zo 30.000 studenten. De studenten wonen veelal op de campus waar je toegang tot krijgt als je er ook studeert. Wij als Go placements hebben een groot portfolio in studentenhuizen en appartementen in Stellenbosch.
Stellenbosch Zuid Africa Stage

Voor elk budget hebben we wel wat te vinden. Het is belangrijk dat je snel bij je stage bedrijf bent en niet lang onderweg bent.Het is een stad waar je waarde voor je geld krijgt, een schoonmaakster is hier heel normaal. De kosten van eten en drinken ligt veel lager in Nederland, een Voorbeeld:

– Goed glas wijn ongeveer 1.5 euro
– Een grote pint bier 1.8 euro
– Een grote pizza 5 euro
– 500 gram steak, frites, salade 12 euro

Belangrijk is dat je in de gesprekken met ons aangeeft wat je precies zoekt en wat je wil. We willen graag dat je een leuke tijd hebt en geniet van je studentenleven. Just Go somewhere Be someone!

Stage Stellenbosch informatie

stage afrika

Stellenbosch is genoemd naar Simon van der Stel (Van der Stels bosch), die het gebied in november 1679 verkende. Hij vond het een vruchtbaar gebied, met name door de wijnvelden en al snel vestigde alle kolonisten zich daar.  Het is dan ook de oudste Europese nederzetting van Zuid-Afrika na Kaapstad, dat ongeveer een half uur rijden van Kaapstad ligt.

Stellenbosch heeft als belangrijkste inkomsten bron de wijnbouw, studenten en toeristen. De toeristen vinden met name de oude gebouwen erg mooi (Kaap-Hollandse stijl), de geschiednis, het warme weer en de heerlijke wijnen. Met name de oude straten zoals Dorpsstraat is schilderachtig. Een ander leuk voorbeeld is dat de VOC een belangrijke invloed heeft gehad in Stellenbosch waar je veel van terug ziet.

Tijdens je stage Afrika zal je in Stellenbosch goed vermaken tussen de 30.000 studenten. Het is een geweldig campus leven wat je zult mee maken en mensen uit de hele wereld leer je kennen. Het weer is het hele jaar door goed en goedkoop om te leven. Met de Euro kan je hier goed leven en de keuken is fantastisch! Kortom voor een geweldige studententijd moet je zeker kiezen voor Stellenbosch. Je bent binnen 30 minuten in Kaapstad zodat je het stadsleven en campus/studenten leven goed kan combineren. Just Go somewhere, Be someone!

Stage Zuid Afrika pakket

– Prijs 450 euro bemiddelingskosten, eenmalig te betalen
– 250 euro aan betaling, 200 euro wanneer alles is geregeld door ons
– No cure, No pay procedure

Inclusief:
– Stage bemiddeling
– Huisvesting bemiddeling
– Wij halen je persoonlijk op van het vliegveld
– Lokale simkaart bij aankomst
– Je bent niet alleen, zorgen ervoor dat je bij onze studenten wordt geïntroduceerd.
– Als enigste bedrijf in Zuid Afrika; ons personeel is combat trained waardoor in nood situaties wij jou altijd kunnen redden.

Exclusief:
– Vliegticket Zuid Afrika
– Huur accommodatie
– verzekeringen, admin kosten Visa.
– Huur auto.