Stage Zuid Afrika Bestemmingen

Stage in Zuid Afrika zal je zien dat het land erg avontuurlijk is en te verdelen is in drie landschappen:  genaamd het Hoge Veld, het grote randgebergte en de kuststrook. De hoge bergen van het Noorden worden onderbroken door de uitgestrekte binnenlanden van de Karoo. In het Oosten vind je zeer mooie bergtoppen genaamd de Drakensbergen.

Het land Zuid Afrika

Het land heeft een heerlijk warm klimaat het gehele jaar door wat je zeker goed zal bevallen. Het land staat met name bekend om het Kruger park, Kaapstad en de wijnen van Stellenbosch. Voor jou als Nederlander is het makkelijk om je verstaanbaar te maken tijdens je stage Zuid Afrika omdat het Afrikaans nagenoeg hetzelfde is als Nederlands. Je zal daarom in de Kaapprovincie veel Kaaps-Hollandse huizen terug vinden. Ten slotte, is het land veel goedkoper als in Nederlands waardoor je echt ruim kan leven als student. Kortom, wij zijn van mening dat het een fantastisch land is waar je zeker zult vermaken tijdens je stage Zuid Afrika.

Stage Kaapstad

Stage Kaapstad staat in de wereld bekend als een heerlijke mediterrane stad. Het heeft grote Europese invloeden waardoor je het idee hebt echt in een zuid europese stad te zijn. Tijdens je stage in Kaapstad zal je je ogen uitkijken aan de verscheidenheid aan cultuur, natuur en combinatie van werken/wonen. Wij bieden tevens fantastische studentenhuizen in Kaapstad aan voor een leuke prijs. Go somewhere Be someone!

Stage Stellenbosch

Stage Stellenbosch staat wereld bekend om haar kwalitatieve wijnen. Voor jou als student is het een waar paradijs om stage te lopen. Het is een studentenstad van meer dan 30.000 studenten uit de hele wereld. Het stadje is omgeven door wereld beroemde wijn landgoederen, een waar paradijs! Hier bieden wij stages aan op wijn landgoederen en hebben een mooi portfolio voor o.a. marketing/hospitality en Logistiek studenten. Wil je een fantastisch studentenleven, mooie omgeving en waar voor je geld? Kies voor Stellenbosch!