Stage Zuid Afrika

Stage Zuid Afrika is een ervaring wat je nooit meer zal vergeten! Stage in Zuid Afrika is een mix van persoonlijke ontwikkelingen en een zakelijke learning curve wat je niet in Nederland zal hebben tijdens een stage. Je hebt te maken met andere culturen tijdens je stage en vooral veel leren over zelfstandig zijn. Zuid Afrika heeft vele type stage te bieden, zoals van Marketing tot technische stage wat wij voor jou regelen. Een stage in Afrika zal jou veranderen omdat naar onze mening dit het enige continent is wat nog ‘ puur ‘ is en veel potentie ligt om te bouwen. Dit betekent dat je heel erg hands-on bezig zal zijn en meer leren dan dat je in Nederland blijft.

Wij bieden stages aan in grote multinationals, 5 sterren hotels en midden klein bedrijven. Het komt er op neer dat wij een stage vinden speciaal naar jouw wensen, we hebben een plaatsing percentage van 97%!

Stage in Zuid Afrika via GO placements
Stage in Zuid Afrika via GO placements

De stage ervaring in Zuid Afrika

GO Placements start meteen wanneer jij je hebt aangemeld bij ons.
Wij zijn er om voor jou te zorgen en dat Zuid Afrika een thuis is tijdens jouw stage verblijf. Wij regelen jouw stage Zuid Afrika, studenten accommodatie, simkaart en auto huur wat voor rust zorgt en jij je volledig op je studie kan richten, wij regelen het hele stage proces voor jou! Daarnaast regelen wij mooie trips in het weekend die de normale toerist niet ziet. Ook hebben wij een grote Whatsapp groep waar alle studenten in zitten waardoor je snel nieuwe vrienden zal krijgen.

Stage Zuid Afrika via GO placements is goed geregeld
Stage Zuid Afrika via GO placements is goed geregeld

Economie in Zuid Afrika

De twee grootste steden Kaapstad en Johannesburg lijken op Europese steden waar je alle bekende global bedrijven, merken gevestigd ziet. Studenten zeggen vaak dat Kaapstad een mix is van Frankrijk, Spanje en Italie. Kijkend naar de wereld economie, Zuid Afrika heeft een positie als midden economie met veel potentieel voor de toekomst. De economie is vrij gevarieerd met export van Goud en Platinum en hebben grote mijnen. Zuid Afrika is een wereldleider in Landbouw, visserij, kleding, energie en financiele technologien.

Cultuur

Met 11 officiele talen, Zuid Afrika is een cultureel middelpunt van Afrika. Je zal alle verschillende culturen van Afrika zien in Kaapstad wat erg leuk is.
Ontmoet de ‘ Regenboog cultuur ‘ tijdens jouw stage in Zuid Afrika. Je zal echt mensen uit de hele wereld ontmoeten tijdens jouw stage die van Kaapstad genieten.

Reizen en avontuur in Zuid Afrika

De geweldige, eindeloze landschappen van Zuid Afrika heeft voor elke avontuurlijke student wat te bieden. Je kan denken aan activiteiten tijdens je stage zoals parachutespringen, windsurfen en duiken met haaien. Ook kan je de big 5 zien; Leeuwen, Luipaarden, Buffalo, Neushoorns en olifanten op een safari of genieten van een backpack trip langs de kust of GardenRoute. Wij kennen het land zeer goed en kunnen jou het echte Afrika laten zien. Contact ons om te kijken wat voor een mooie trips wij voor je kunnen regelen.

Stage Zuid Afrika in Kaapstad via GO placements
Stage Zuid Afrika in Kaapstad via GO placements

Zuid Afrika is zeer goed te betalen!

De kwaliteit van het leven is zeker interessant voor studenten uit Europa door het verschil in valuta. Door dit verschil kan je goed leven voor een langere tijd zoals een stage in Zuid Afrika. Je hebt bijvoorbeeld grotere porties eten (12 euro voor een 500gr Steak) en de drankjes zijn zeer goedkoop (1 euro voor een grote pint). Uiteraard is het leven in Kaapstad wat duurder in vergelijking met studentenstad Stellenbosch. Ook staat stage Stellenbosch bekend om haar kwalitatieve wereldwijnen, gemiddeld 1,5 euro per glas voor een zeer dure wijn! Genieten dus tijdens je stage…

Sociaal leven in Zuid Afrika

Tijdens een stage in Zuid Afrika staat bekend om haar club scene en het festival seizoen tijdens de zomermaanden. Je ziet de beste DJ’ s draaien op de mooiste plekken, aan de kust of op wijnlandgoederen waar mooie festivals worden georganiseerd.
Voor het studentenleven moet je in Stellenbosch zijn, de club liefhebbers zitten in Kaapstad zeker goed!

stage zuid afrika in kaapstad regelt GO placements voor jou
stage zuid afrika in kaapstad regelt GO placements voor jou

Vraag hier een GRATIS stage Zuid Afrika skype gesprek aan om vrijblijvend al JOUW vragen door te nemen voor een stage in Afrika.