Toerisme stage Zuid Afrika.

Een stage in Toerisme? Wij als GO placements zijn specialist in Zuid Afrika. GO Placements is ooit gestart met het regelen van Toerisme stages, kortom onze core business!
Naast het regelen van een stage regelen we een huisvesting voor jou. Wij regelen alleen wat je nodig hebt daarom zijn we goedkoper dan al die andere bureaus. Wij hebben een kantoor in Europa en Zuid Afrika zodat we jou op beide continenten van dienst kunnen zijn. Wij kunnen zowel een MBO stage Zuid Afrika als een HBO stage Zuid Afrika regelen.
Stage Zuid Afrika

 

Wat heeft een stage in Zuid Afrika te bieden?

Zuid Afrika is een land wat populair is voor Toerisme stages. Wij hebben wijnlandgoederen, 5* hotels, safari tours, game reserves o.a. in ons portfolio zitten. Het heeft ons 8 jaar geduurd om een groot netwerk op te bouwen aan bedrijven. Met trots zijn we dus het grootste bureau met vele contacten in de toerisme sector. Tijdens je stage zal je met toeristen uit de hele wereld te maken hebben, hele ervaring!

 

Voor een ervaring in een leuk hotel kan je het beste een stage Kaapstad pakken. In Stellenbosch, heb je mooie wijnlandgoederen en is een bekend Universiteit stadje. Geweldig om in deze omgeving een stage te doen, heerlijk studentenleven en het is veel goedkoper dan Kaapstad.
Go Placements Zuid Afrika Safari

Evenement stage Afrika

Wij zijn trots om samen te werken met het grootste evenementen bedrijf in Kaapsatd. Wij hebben een fantastische stage voor jou om evenementen te organiseren voor zeer mooie dance events en je zult je beste DJ’s ter wereld ontmoeten. We hebben zelfs studenten gehad die zelf een DJ zijn en hebben hun naam gemaakt in Kaapstad en vliegen nu zelf de wereld rond. We regelen natuurlijk ook andere evenementen zoals bruiloften. Bekijk onderstaande video maar eens om je een idee te geven voor een evenementen stage Afrika.

Is het wel veilig in Zuid Afrika voor een stage?

Door alle aanslagen in Europa is het momenteel zelfs veiliger om in Zuid Afrika te wonen dan in Nederland. Bij aankomst in Kaapstad zie je het grote verschil tussen arm en rijk. Aan de rand van Kaapstad bevindt zich de bekende townships, wij raden het dan ook af om hier heen te gaan. In de binnenstad en het bekende Camps Bay zie je allemaal rijke blanke inwoners, je hebt het idee dat je in Marbella of Saint Tropez bent. De meeste mensen komen ook vanuit Europa die daar goed geld hebben verdient en heerlijk in Zuid Afrika gaan genieten. Wij raden altijd aan om in een groepje op pad te gaan en een eigen auto te huren zodat je mobiel bent. Als je het gevaar niet opzoekt dan is het fantastisch om een buitenlandse stage te lopen in Zuid Afrika. Breng daarom ook geen dure laptops, sieraden mee zodat mensen niet zien dat je veel geld hebt.
Logistiek Stage in Zuid Afrika

Zijn er veel toeristen tijdens stage Zuid Afrika?

Stage Zuid Afrika staat bekend om het toerisme, vele mensen willen de Big 5 zien. Daarom is het fantastisch om een stage te doen bij een Game Reserve. Je zult stage lopen in een zeer luxe lodge en genieten van al het wildlife wat Zuid Afrika te bieden heeft. Wij als GO placements raden het daarom ook aan om na of voor je stage een mooie reis te maken om het land te verkennen. Wij zorgen voor een fantastische stage in Zuid Afrika, we linken je aan andere studenten zodat je je niet alleen hoeft te voelen tijdens je stage. Stuur ons een mail en we plannen vrijblijvend een Skype meeting om alles door te nemen. We beantwoorden graag al jouw vragen over een stage in Zuid Afrika. Wij als GO placements hopen je te verwelkomen in Zuid Afrika voor een geweldige stage!
stage-afrika-toerisme